Management

Despre vocatie, talent si alegerea carierei la GOmentorship

Mihai-Cristian Stirbu › Lun, 2010-11-01 11:22

Zoe Petre, Cosmin Alexandru, Sorin Tranca si Mihai Stanescu vorbesc, marti, 2 noiembrie, despre cariera la GOmentorship.

Cosmin Alexandru

Drumul de la scoala pana la alegerea profesiei care sa aduca implinire este lung si plin de contradictii. De aceea, de doua ori pe luna, ORICUM ii invita pe liceeni, studenti si tineri profesionisti la GOmentorship - seria de conferinte despre vocatie, talent si alegerea carierei.

Un istoric  - Zoe Petre, un om de comunicare strategica - Cosmin Alexandru, un om de advertising - Sorin Tranca - si un coach de manageri de top - Mihai Stanescu - vor impartasi cu tinerii povestile lor si ii vor inspira in alegerea carierei.

Proiectul GOmentorship a pornit in 2007, ca o initiativa a Asociatiei ORICUM, iar astazi este dezvoltat, alaturi de Fundatia Dinu Patriciu si Universitatea din Bucuresti, sub forma unei platforme complexe de educatie non-formala.

„Invatam in scoala si in egala masura acasa. Invatam cand avem succes, dar mai ales cand lucrurile ies altfel decat am prevazut. Invatam din interactiunea cu institutii, companii, dar si de la contra-modele. Intalniri efemere sau de substanta, toate ne modeleaza si ne ajuta sa aflam, intr-un proces lung si dificil, la ce suntem buni, ce ne-ar implini profesional. GOmentorship vrea sa usureze acest proces prin intalniri fericite intre oamenii-mentori si tinerii in cautare de modele in profesie.”  - Razvan Crisan, fondator Oricum.

Discursurile invitatilor vor fi inregistrate si distribuite apoi in comunitati educationale, pentru a ajunge la cat mai multi tineri. Printre invitatii GOmentorship ai acestei toamne s-au aflat: Misu Negritoiu, Tudor Giurgiu, Simona Popescu, Tiberiu Soare sau Robert Turcescu. 

GOmentorship face parte din planul Asociatiei ORICUM de dezvoltare durabila a sectorului industriilor creative, plan ce include mai multe proiecte: ShortsUP, Promovarea Antreprenoriatului in Industrii Creative, One World Film Clubs.

Despre invitatii editiei de marti, 2 noiembrie:

1 comentariu 8688 vizualizări

Comentarii

2011-05-18 20:10

ADELINA

cariera

totul este normal dacainveti

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter