Management

Cu ce obstacole s-au confruntat managerii şi antreprenorii in 2017?

Wall Street › Joi, 2018-01-04 10:59
Mihaela Feodorof, executive coach si business consultant, trage linie si spune care au fost cele mai stringente probleme ale managerilor/antreprenorilor si care sunt motivele pentru care acestia apeleaza la un coach. Pentru ca 2017 sa fie mai bun decat 2017, aceasta are si cateva sfaturi pentru antreprenorii aflati la inceput de drum.
Foto: Pixabay

Tot mai multi leaderi apeleaza la coaching pentru a reusi sa gaseasca blocajele care ii impiedica sa treaca la nivelul urmator si sa gaseasca cele mai bune solutii la problemele cu care se confrunta. Mihaela Feodorof a identificat momentul din cariera clientilor sai in care acestia decis ca e timpul sa apeleze la un coach.

"Oamenii au nevoie de medii favorabile cresterii. Momentele de cautare coincid cu cele in care starea de confort devine disconfort major, adica reiese o nevoie semnificativa de a fi provocat. Cred ca fiecare dintre noi traversam cicluri de crestere. Cand acestea se incheie, cautam altceva de la un nou angajator, rol sau mediu prefesional. Aplatizarea acestor nevoi conduce încet, dar sigur, la lipsa de performanta prin neimplicare", a declarat Mihaela Feodorof, executive coach and business consultant Performanceway.

Citetse intreg articolul pe Wall-Street.ro.

0 comentarii 337 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter