Management

5 sfaturi de la Richard Branson despre inovaţia în business

Constantin Pescaru › Mie, 2018-06-27 16:27
Richard Branson, şeful Virgin Group, susţine că acum, mai mult ca oricând, omenirea se află în era inovaţiei. Asta pentru că lucrurile evoluează într-un ritm foarte rapid. Prin urmare, uneori ne este greu să ţinem pasul.
Foto: Virgin Group

Iată 5 sfaturi despre inovaţia în business de la Richard Branson, pe care le-a precizat într-o postare pe blogul Virgin Group:

Inovaţia înfloreşte atunci când te axezi pe soluţii: "Această strategie a reprezentat cheia succesului pentru noi. Mereu ne gândim cum putem îmbunătăţi vieţile oamenilor", spune Branson.

Înconjoară-te de oameni pasionaţi de munca pe care o fac: "Fii curios, dornic de treabă şi nu te teme risc - aşa îţi recomand să fie şi cei cu care lucrezi".

Îmbrăţişează diversitatea: "Este crucial ca liderii de business să nu aibă în echipă doar yes men - cei care sunt de acord cu tot ce fac şefii lor; angajează persoane care gândesc altfel decât tine, care se contrazic cu tine, care nu se descurajează când lucrurile nu merg aşa cum e planificat".

Ascultă ideile tuturor: "Se întâmplă ca cele mai bune idei să vină de unde te aştepţi mai puţin, aşa că apleacă urechea la opiniile celor din jur".

Mergi pe simplitate: Oamenii vor ca lucrurile să fie simple şi intuitive. "Uneori suntem atât de concentraţi pe a găsi soluţia potrivită la o problemă încât ne complicăm prea tare, iar inovaţia se pierde pe drum".

0 comentarii 434 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter