Leadership

Gala Premiilor Revistei CARIERE premiază români care excelează în antreprenoriat, leadership, cultură și inovație

Daniela Palade Teodorescu › Vin, 2017-12-08 11:42
Revista CARIERE organizează cea de-a cincea ediție a galei anuale pe data de 14 decembrie, la Hotel Radisson Blu din București, începând cu ora 19:00. Evenimentul reunește elita comunității de antreprenori, manageri și specialiști de renume național și internațional, dar și personalități cultural-artistice și reprezentanți ai societății civile, într-un regal care celebrează excelența, profesionalismul și îndrăzneala de a ieși din tipare.

O gală care onorează valorile și tradițiile românești

Galei Premiilor Revistei CARIERE este un eveniment despre pasiune, voință, perseverență și puterea de a fi mai bun în fiecare zi. Sunt atitudini care descriu personalitatea celor 25 de nominalizați, fie că e vorba despre specialiști al căror renume depășește granițele țării, ambasadori ai artei românești peste hotare sau antreprenori de valoare care se străduiesc să construiască afaceri ce au la bază tradiții românești care rezistă în timp, reinventate în formule de o originalitate care cucerește publicul de pretutindeni.

Faptul că acest eveniment rezistă în timp, promovând valori precum „implicare în comunitate”, responsabilitate socială“, „respect pentru tradiții și valori“, atrage un public care prețuiește  autenticul, inovativitatea, competitivitatea,  credibilitatea și constanța – valori care rezistă pe termen lung și cu care putem construi societatea civilă la care aspirăm cu toții.

Premiem lideri autentici, care cred într-o Românie solidară, performantă și competitivă

Gala Premiilor Revistei CARIERE onorează și recunoaște excelența și performanța  unor lideri specialiști în domeniile pe care le reprezintă, dar și respectul pentru valorile și tradițiile românești. Anul acesta, în avanpremiera sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, premiem români care inspiră, superlative în artă, cultură, știință și antreprenoriat, care prin munca lor susținută, dar și prin spirit civic, dau măsura excelenței profesionale.

De peste 15 ani brandul CARIERE aduce în atenția publicului lideri autentici, oameni cu un înalt grad de conștiință profesională și personală, care cred în România pozitivă, dar o și construiesc – mai de-aproape sau mai de departe, cu inteligență, efort și speranța într-o Românie solidară, performantă și competitivă pe plan internațional. Oameni autentici care clădesc România pozitivă, într-o gală în care performanța face casă bună cu umanitatea. Îi prețuim, le aducem recunoaştere, îi premiem, îi onorăm. Pentru că ei fac România mai suportabilă şi mai frumoasă.

Votați pe cei care construiesc România frumoasă

Gala Premiilor CARIERE onorează în acest an personaje inspiraționale în următoarele categorii:

  • 1. Români de Departe
  • 2. Liderii Noii Românii
  • 3. Management General
  • 4. Exclusiv Românesc
  • 5. Întemeietorii de Visuri
  • 6. Leadership pentru Întreaga Carieră

Vă invităm să accesați site-ul www.gala-cariere.ro și să parcurgeți poveștile oamenilor care ne inspiră în acest an! Votul pentru desemnarea câștigătorilor premiilor din acest an este deschis și se încheie
pe 12 decembrie, la ora 24.

Votați pe www.gala-cariere.ro, alegând câte unul dintre cei cinci nominalizați pentru fiecare categorie, și puteți câștiga o invitație la Gală.

0 comentarii 1030 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter