Leadership

Fii propriul tău șef! Află cum poți să ajungi în acest punct!

Mirabela Stoica › Vin, 2014-02-14 13:18

Creatorul businessului „Coșul cu legume” – Matei Dumitrescu, cel care a pus și bazele unui eveniment -Investment-Ready Warm-up care va reuni antreprenori inovatori și investitori, cu scopul de a oferi oamenilor de business șansa de a participa la Investment-Ready Academy, în Viena, vine luni 17 februarie, începând cu orele 19:00, în studioul Radio Lynx, la emisiunea Jurnal de Leadership, pentru a discuta de ce avem nevoie ca să ajungem antreprenori, dar și cum putem să convingem un investitor să ne finanțeze o idee, dar o să ne povestească și mai multe lucuri despre marele eveniment.

Sursa: 123rf.com

 „Pe parcursul workshop-ului, participanții sunt antrenați să își dezvolte capacitatea de a vinde o idee, interacționează cu antreprenori cu experiență, primesc consultanță și cunosc investitori și modul acestora de abordare a unui startup. De asemenea, exercițiile desfășurate pe parcursul workshop-ului vor ajuta participanții să se familiarizeze cu principii de impact definition, impact measurement și impact investment”, explică Matei Dumitrescu, Country Representative, Investment Ready Academy.
Matei a fost singurul participant din România la academia din ediția trecută de la Viena cu afacerea “Coșul de legume”, experiență extrem de utilă pentru el și o dovadă în plus că programul funcționează.

Dacă doriţi să adresaţi întrebări invitatului, o puteţi face astfel:

  1. puteţi intra în direct la numărul de telefon 0372.924.288;
  2. ne puteţi scrie prin chatul Radio Lynx ;
  3. sau puteţi posta un comentariu la acest articol.

Emisiunea poate fi vizionată live luni, 17 februarie, pe cariereonline.ro şi radiolynx.ro, începând cu ora 19:00.

0 comentarii 1908 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter