Leadership

Cum putem deveni lideri

Redactia › Vin, 2012-08-31 08:55

Dacă cineva ne-ar întreba dacă dorim să fim lideri, majoritatea dintre noi ar răspunde afirmativ. Dar cum putem deprinde această abilitate? Unii dintre noi se nasc cu această calitate, iar cei care nu au fost atât de norocoși pot apela la literatura de specialitate sau la diferite programe de training menite să îi ajute pe participanți să își dezvolte aceste aptitudini. O altă modalitate ar fi să urmăriți luni, 3 septembrie, începând cu ora 19:00, Jurnal de leadership, emisiunea care te aduce cu un pas mai aproape de succes.

Moderatorii emisiunii, Mirabela Stoica și Marius Dobre, o vor avea ca invitată pe Mihaela Feodorof (foto), Executive Coach și Managing Partner al companiei Yourway Counseling. Pe parcursul emisiunii vom discuta despre caracteristicile care ne transformă în lideri, despre educația românească și vom încerca să aflăm dacă ajută sau nu tinerii să se formeze și să devenă lideri, dacă este bine ca tineri să urmeze sfatul părinților atunci când fac cele mai importante alegeri pe plan personal și profesional (respectiv alegerea liceului/facutății pe care să o urmeze și în ce domenii doresc să profeseze). De asemenea, vom încerca să descoperim dacă există în România programe care susțin dezvoltarea leadershipului în rândul tinerilor, ce presupun acestea și dacă chiar ajută.

Așa că nu ratați, luni seară, începând cu ora 19:00, o nouă ediție a Jurnal de leadership. Emisiunea poate fi vizionată, live, pe carieronline.ro și radiolynx.ro.

Pentru a viziona emisiunea în condiții optime utilizați browserele web Mozilla Firefox și Internet Explorer.

0 comentarii 3221 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter