Leadership

Cum e să nu lucrezi niciodată ca angajat! - Video

Redactia › Joi, 2014-02-20 15:39

„Nu e nimic deosebit în statutul de antreprenor sau în cel de angajat, dacă nu-ți place ceea ce faci″, a spus Matei Dumitrescu, creatorul businessului „Coșul cu legume” , dar și cel care a pus bazele unui eveniment - Investment-Ready Warm-up, care va reuni antreprenori inovatori și investitori, cu scopul de a oferi oamenilor de business șansa de a participa la Investment-Ready Academy Viena.

Sursa:123rf.com

Moderatoarea emisiunii – Mirabela Stoica, s-a întrebat, referitor la acest eveniment gândit să-i ajute pe cei cu startup-uri, de ce un antreprenor ar vrea să ajute alți antreprenori. Mai mult, a vrut să știe dacă în spatele acestei iniţiative este vorba doar despre preocuparea pentru latura socială sau și despre altceva. „Să știți că ne simțim bine dacă locuim pe o stradă pe care vecinii noștri sunt bogați, nu săraci. Așa câștigăm mai mult întotdeauna. Câștigăm mai mult și dacă avem o concurență puternică″, i-a răspuns realizatoarei Matei Dumitrescu.

Pe de altă parte, am aflat despre Matei Dumitrescu că nu a lucrat niciodată ca angajat și aceast lucru l-a ajutat acum când conduce mai multe business-uri. Așa explică faptul că nu a aplicat niciodată managementul de tipul „dai cu bățul și funcționează″ pentru că, dacă ar fi lucrat într-o organizație, consideră că nu ar fi avut cum să iasă „neviciat”.

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre eveniment, despre condiţiile de înscriere, dar și despre cum puteți să convingeți un investitor să vă finanțeze ideea, vă invităm să vizionați înregistrarea emisiunii.

0 comentarii 2569 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter