Contribuitori

Un UBER al contabilității? Keez.ro vrea să îi dezvețe pe români de mersul cu punga de bonuri la contabil în fiecare lună

www.wall-street.ro › Vin, 2018-08-10 14:21
Să mergi lună de lună cu punga de bonuri la contabil, astfel încât acesta să poată încheia balanța lunară a firmei tale, nu pare să fie un flux demn de era digitală. Este însă o realitate imuabilă a pieței de contabilitate în ultimele trei decenii și reflectă o nevoie urgentă de schimbare. Este ceea ce își propune și fondatorul platformei Keez.ro, să "democratizeze accesul la informațiile financiar-contabile" prin intermediul celui mai folosit gadget, smartphone-ul.

"Situatia este arhaica in contabilitate. Practic nu s-a schimbat nimic din anii '90. Te duci in fiecare luna cu punga de bonuri la contabil, care dupa cateva zile te suna, iti spune ca ai uitat un bon, tu iti aduci aminte de el si il gasesti, si tot asa...", a povestit in cadrul unui interviu acordat wall-street.ro Daniel Mateescu, fondatorul Keez.ro.

Daniel Mateescu este fostul director de operatiuni al Total Soft, companie in care acumulase aproape 13 ani de experienta si din care a plecat la putin timp dupa vanzarea ei catre turcii de la Logo. Asa a pornit platforma Keez.ro, cu 6 programatori si un product manager expert contabil cu certificare ACCA. Acum, Daniel lucreaza cu zeci de experti contabili si are o echipa de ...

Continuarea materialului o găsiți pe www.wall-street.ro.

0 comentarii 226 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter