Contribuitori

Obiceiuri pe care le faci zilnic, dar care demonstrează că ești departe de a avea un job de succes

wall-street.ro › Mar, 2018-06-19 15:57
Succesul la job se traduce, de cele mai multe ori, în promovare, creșteri salariale, dezvoltare profesională, relații bune cu colegii. Atunci când niciunul dintre aceste lucuri nu se întâmplă, însă tu crezi că ești bun (sau foarte bun) în ceea ce faci, înseamnă că ceva nu merge așa cum ar trebui. Un expert în carieră explică care sunt semnele clare care îți arată că, în ciuda a ceea ce crezi despre munca ta, ești departe a de fi un bun specialist în domeniul tău.

În fiecare domeniu de activitate, companie, departament, oamenii sunt într-o permanentă competiție pentru a fi mai productivi, mai eficienți, pentru a livra proiecte, produse. Desigur, orgoliul îi face pe mulți angajați să creadă despre ei că sunt buni în ceea ce fac, chiar dacă rezultatele nu se văd și nimeni nu îi recompensează pentru efortul depus.

Stephanie R. Bravo, expert în carieră, a identificat câteva semne care ne arată că ne sabotăm singuri cariera, de multe ori fără să ne dăm seama.

1. Faci doar strictul necesar

Dacă ești dintre cei care cred că e suficient să faci doar ceea ce ți se cere, însă cu toate acestea te aștepți să fii promovat, mai gândește-te o dată.

"Nu mai trăim în vremurile în care vechimea în muncă îți asigură o promovare. În zilele noastre, dacă vrei să crești din punct de vedere profesional, trebuie să...

Continuarea materialului o găsiți pe www.wall-street.ro.

0 comentarii 337 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter