Contribuitori

HR digitalization: securitate, avantaje, tendințe

www.hrmanageronline.ro › Vin, 2018-08-03 10:08
Roxana Tănase, HR Manager Avitech

“Inteligența artificială și automatizarea proceselor vor fi suficient de avansate pentru a influența departamentele de HR în următorii 3 ani”

Tehnologia digitală influențează fiecare sector de business, în special departamentele de resurse umane, dar dilema este dacă HR-ul este pregătit și dispus să se schimbe?

Cu ajutorul digitalizării se pot îmbunătăți procesele unui business, prin reorganizarea timpului, dar și a resurselor, conturând astfel un employer branding solid. Întrebarea fiecărui manager este, însă, în ce măsură această tendință de digitalizare se va implementa în soluții concrete. Acest lucru depinde de presiunea costurilor.

Transformarea digitală influențează toate companiile, dar depinde de industrie și de activitatea centrată pe produse sau servicii, astfel că impactul produs de digitalizare diferă. Indubitabil este vorba despre viteze diferite care sunt specifice fiecărei industrii. Cred că cel mai mare risc ar fi ca managerii companiilor care în acest moment nu sunt influențate prea mult de digitalizare să nu-i dea credit, iar peste câțiva ani să constate că realitatea pieței lor s-a schimbat fundamental.

Consider că digitalizarea nu înseamnă numai schimbarea pe care o produce o companie. Important este și cum anume o implementează, în beneficiul angajaților, al consumatorilor, cât și al companiei.

La momentul actual, Avitech folosește soluții informatice, dar acestea sunt punctuale și tratează un anumit proces în mod individual (ex: salarizare, pontaj etc.). Componentă care nu este încă conturată: integrarea acestor procese într-un singur sistem mai eficient.

Intenționăm să integrăm programe software care vor satisface mai multe nevoi, respectiv recrutarea și managementul cursurilor, cel al performanței angajaților, și programelor de...

Continuarea materialului o găsiți pe www.hrmanageronline.ro.

0 comentarii 293 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter