Contribuitori

GoOnline, soluția dedicată IMM-urilor care vor să își facă magazin online: cât costă și ce funcționalități oferă

www.wall-street.ro › Joi, 2018-05-17 09:29
Banca Transilvania și Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe platforma Magento, lansează GoOnline, o soluție dedicată IMM-urilor, pentru realizarea de magazine online. În cadrul parteneriatului, Blugento și BT pun la dispoziția celor care doresc să deschidă propriul magazin online serviciul GoOnline pe baza unui abonament lunar.

„Primul reflex pe care îl avem când auzim de o firmă, de un produs sau serviciu este să căutăm online informații. Însă azi nu mai este suficient să ai un site simplu, cu o prezentare generală, cu datele de contact ale firmei. Clienții își doresc din ce în ce mai multe lucruri, în primul rând să poată achiziționa online din cât mai puține click-uri, să aibă informații complete, să vadă review-uri ale produselor, să intre în contact cu alți cumpărători și utilizatori. Blugento și BT vor să dezvolte acest journey, în mod special pentru afacerile mici și mijlocii", afirmă Daniel Szekely, Director Coordonator, Direcția IMM și Microbusiness, BT.

„Magazinul online poate fi realizat în mai puțin de trei zile și include, printre altele, un design personalizat, complet adaptat oricărui brand și optimizat pentru dispozitivele mobile, suport tehnic dedicat, integrare cu furnizorii de servicii de curierat din România, dar și cu alți peste 100 de furnizori de servicii complementare, precum marketing, data analytics, email, soft-uri pentru optimizarea conversiei sau marketing automation”, declară Sandu Babasan, CEO Blugento.

Continuarea materialului o găsiți pe www.wall-street.ro.

0 comentarii 228 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter