Contribuitori

Fostul proprietar Divan a vrut să demonstreze că se pot face și la noi locuinte bune și accesibile

wall-street.ro › Mie, 2018-07-11 18:15
Andrei Iusut (36 de ani) a studiat economie la ASE și a intrat în afaceri încă din facultate. De atunci și până în prezent, toata viața sa profesională a însemnat antreprenoriat. A trecut de la import de anvelope, la turism și apoi la HoReCa și imobiliare. Ultima sa investie se ridică la cinci milioane de euro într-un proiect rezidențial de tip boutique cu aproximativ 50 de locuințe, scrie wall-street.ro.    
sursa: facebook

Andrei Iusut a investit suma de 2,5 milioane de euro în primul sau proiect rezidențial de tip boutique - Pipera Vlad Țepeș, iar în această lună a dat startul lucrărilor de construcție la cel de-al doilea ansamblu - Parc du Lac, situat în zona Băneasa - Pipera. Investiția pentru La Gloire - Parc du LAC (cu 47 de apartamente) va fi de aproape cinci milioane de euro. La fel ca în cazul complexului anterior, mare parte din suma a fost alocată pentru teren, execuție în sine și proiectare.

"Cochetăm de ceva timp cu acest domeniu, tot timpul m-a atras și l-am urmărit îndeaproape. La Gloire era un proiect mai vechi, cel puțin la nivel teoretic. Acum am avut timp, resurse și l-am pus in practică. Plus că, dacă ne uităm la segmentul rezidențial, este unul care evoluează pozitiv de cel puțin șase ani, iar vânzările cresc și cu până la 20% de la un an la altul", spune Andrei Iusut.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO 

0 comentarii 234 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter