Contribuitori

Elon Musk, ponturi pentru angajații proprii despre cum să fie mai productivi

www.wall-street.ro › Mar, 2018-05-22 16:21
Elon Musk, antreprenorul care a revoluționat industria auto și aerospațială, este un tip extrem de productiv și își forțează angajații să țină pasul cu el. Nu de puține ori s-a întâmplat ca aceștia să lucreze fără întrerupere zile la rând, fiind nevoiți să doarmă la birou pentru a-și termina la timp proiectele. Ca să îi motiveze să fie mai productivi, Musk le-a trimis angajaților săi un e-mail în care le dezvăluia câteva trucuri despre cum să lucreze mai eficient.

"Cand Elon Musk spune ceva, trebuie să te oprești din treabă și niciodată să nu spui "ceea ce îmi ceri să fac este imposibil de realizat" ", a spus Gwynne Shotwell, COO SpaceX, într-o conferință TEDx.

Atunci când a început producția Tesla Model 3, Elon Musk le-a cerut angajaților să lucreze 24/7 pentru a putea să livreze la timp mașinile către clienți. Într-un e-mail pe care l-a dat angajaților, Musk le-a explicat acestora toate schimbările la care trebuie să se adapteze. Și pentru că cerințele nu erau deloc puține, Musk le-a oferit oamenilor și câteva sfaturi despre cum să fie mai productivi, reguli pe care el însuși le aplică în viața de zi cu zi, potrivit businessinsider.com.

Judecând după lista făcută, e clar că lui Musk nu îi plac ședințele ineficiente, birocrația și sistemul ierarhic de organizare a unei companii, în general, orice sistem care blochează comunicarea directă dintre angajați. În plus, Elon Musk i-a încurajat pe cei care au idei despre cum să facă munca mai eficientă să le spună cu voce tare...

Continuarea materialului o găsiți pe wall-street.ro.

0 comentarii 283 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter