Contribuitori

Afacerea unei tinere din Pașcani. Vinde agende cu copertă din lemn și albume foto "ca pe vremea bunicilor"

wall-street.ro › Mie, 2018-06-13 18:43
În urmă cu doi ani și jumătate, Alina Elena Murariu s-a mutat în București, unde și-a înființat o firma de design specializat și a continuat să vândă agende cu coperta din lemn, semne de carte și albume foto "ca pe vremea bunicilor", scrie wall-street.ro.

Deseori lucrează peste 12 ore pe zi, dar acest lucru nu o împiedică să își facă planuri de viitor, pe termen scurt, până să ajungă la 30 de ani, dar și pe termen lung, prin care să îmbine toate pasiunile ei într-o singură afacere.

De la cartoane lipite la agende șlefuite

De mic copil știa că vrea să aibă ceva al ei, așa că a început prin a-și realiza primul semn de carte, din cartoane găsite în casă, lipite și desenate.

În 2015, la încurajările unei prietene, Alina a continuat să facă semne de carte și să le expună în cadrul mai multor evenimente culturale, la început, din Iași, apoi din restul țării, până când a ajuns în București, în urmă cu doi ani și jumătate. Nu îi plăcea Capitală când a ajuns aici, dar târgul Femei pe Mătăsari a făcut-o să își schimbe părerea: „Acela a fost evenimentul care m-a făcut să mă mut în București. Mie nu îmi plăcea deloc evenimentul, nici oamenii, dar atunci am văzut altă latura a lui. Am văzut cât de apreciate erau produsele mele”, povestește Alina.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO. 

0 comentarii 359 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter