Contribuitori

Afacerea cu bijuterii a unui trader, a unei chimiste și a unei economiste

wall-street.ro › Mie, 2018-06-20 18:58
Un trader și o chimistă s-au apucat, în urmă cu cinci ani, în apartamentul în care locuiau, să facă pandantive, în stil steampunk, după ce un ceas vechi s-a stricat. Au continuat cu bijuterii de damă și articole home&deco, ajungând la o cifră de afaceri de 50.000 de euro, anul trecut, după ce o economistă s-a alăturat echipei cu gândul de a dezvolta afacerea, scrie wall-street.ro.
sursa: artmyway

Totul a început în joacă, în urmă cu cinci ani, în apartamentul soților Dragomir. Lui Bogdan îi plac ceasurile, iar atunci unul dintre ele, vechi, se stricase. A studiat conceptul de steampunk și a încercat ceva similar. A ieșit un pandant, vopsit de Ada, pe care l-au vândut într-un bar din Centrul Vechi, alături de alte produse similare și au fost surprinși de vânzările pe care le-au avut la finalul zilei.

În timp ce lucra ca trader de capital, Bogdan se ocupa și de micul atelier, iar când nu a putut face față ambelor joburi, a rămas cu pasiunea pentru ceasuri, mecanisme și bijuterii. Ada a decis și ea să renunțe la profesia de chimist și să se dedice copilului născut și atelierului. Acum, Bogdan se ocupă de achiziții, producție de bijuterii pentru bărbați și proiectele produselor, iar Ada se ocupă de restul producției.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO

0 comentarii 312 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter