Contribuitori

Afacerea care vinde fapte bune și investește profitul în proiecte sociale

wall-street.ro › Vin, 2018-05-18 16:13
Aproape de Foișorul de Foc, pe strada Iancu Cavaler de Flondor are sediul Atelier Merci, o afacere în care sunt croite haine și accesorii, iar profitul obținut merge către proiectele asociației Merci Charity Boutique: Zână Merciluță, unde copiii primesc consultații stomatologice și burse pentru copiii de la sate, scrie wall-street.ro. 
sursa: unsplash

Pornită de la ideea de a dona haine și obiecte celor care au nevoie, ideea s-a transformat într-una de producție care să poată susține alte proiecte, evidențiindu-se prin mesajul „Port cu mine o fapta bună”.
Atelierul Merci există de doi ani și jumătate și este sub umbrela asociației Merci Charity Boutique.

Inițial, asociația a început cu un magazin caritabil în Centrul Vechi al Capitalei, un spațiu în care oamenii donau bunuri pe care nu le mai foloseaua: haine, bijuterii, mobilier, iar membri asociației le selectau și le revalorificau. Cu fondurile obținute, asociația sprijinea diverse cazuri medicale, în special ale copiilor de la Institutul Oncologic sau copii cu afecțiuni oncologice.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO 

0 comentarii 222 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter