Contribuitori

7 job-uri pe care le poți face de acasă fără investiții mari

wall-street.ro › Lun, 2018-03-12 16:08
Costurile unui start-up pot fi destul de ridicate – echipamente, spațiu de co-working, investiții inițiale uneori masive, atragere de fonduri. Veștile bune sunt că, folosindu-te doar de ce ai deja în casă, opțiunile de “work from home” sunt mai mari ca niciodată. Iată câteva idei de care te poți folosi pentru a face bani de acasă, fără a fi necesar să investești sume foarte mari de bani.

Munca de acasă este reglementată și în România

Munca de acasă este reglementată și în România, începând din 2017. Citește aici mai multe informații despre acest lucru.

Practic, codul muncii prevede și posibilitatea de a lucra de acasă cu contract de muncă la domiciliu. Principala particularitate a acestui contract de muncă este că atribuțiile de serviciu se execută la domiciliul salariatului, locul muncii fiind în această situație domiciliul acestuia.

Continuarea o puteți găsi pe wall-street.ro.

0 comentarii 530 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter