Leadership

Blogul te poate ajuta să îți creezi o reputație în mediul online - Video

Redactia › Joi, 2013-08-08 10:02

Luni, 5 august, am discutat la Jurnal de Leadership cu Adela Pârvu, jurnalist și blogger, despre cum poți să îți creezi un blog care să genereze interes și să atragă vizitatori și cum poți obține bani din blogging.

Sursa: 123rf.com

Deși se pot obține bani și din vânzarea spațiului publicitar existent pe un astfel de site, Adela Pârvu consideră că blogul te poate ajuta să îți creezi o reputație în rândul utilizatorilor tăi. Această reputație ar putea stărni interesul diverselor companii care ar fi dispuse să te plătească pentru a le oferi consultanță. De altfel, majoritatea marilor blogger din România, pe lângă timpul dedicat acestei activități au ales să se extindă și în zona consultanței.

În ceea ce privește sumele pe care le poți obține ca blogger și consultant, acestea pot depăși 1.000 de euro lunar. Totuși, pentru a îți crea un blog care să genereze vizitatori trebuie să îți alegi să scrii pe o zonă pe care o cunoști bine și trebuie ca scriitura ta să fie una personală care să îl facă pe utilizatorul tău să te citească și să te recomande mai departe. Daca vreți să aflați și alte sfaturi oferite de Adela Pârvu pe parcursul emisiunii, vă invităm să urmăriți, în continuare, înregistrarea acesteia.

0 comentarii 3889 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter