Leadership

Biroul viitorului. Ce se schimbă și cum te va afecta - Video

Redactia › Mie, 2014-02-12 10:02

Locul de muncă se transformă, fie că vrem sau nu. Cum se reflectă această schimbare asupra angajaților și a productivității acestora sau a mediului de lucru în general? Răspunsurile la aceste întrebări le-am aflat luni, 10 februarie, în cadrul noii ediții a emisiunii Jurnal de Leadership, de la radio Lynx.

Sursa: 123rf.com

Elena Ardelean, Dealer Business Manager  Steelcase pentru Republica Cehă, Slovacia, România și Bulgaria ne-a vorbit despre ce modificări fac companiile în ceea ce privește spațiul de lucru pentru a se asigura că angajații dau cel mai bun randament, dar și pentru a asigura un mediu propice dezvoltării salariaților.

Psihoterapeutul Victor Gabriel Gorea a oferit o imagine asupra impactului psihologic pe care îl are transformarea spațiilor de birouri asupra angajaților.

Pe parcursul emisiunii am discutat despre cum afectează birourile de tip open-space nevoia de intimitate a celor care lucrează în astfel de spații, dar și ce fac companiile pentru a echilibra situația. Totodată, am dezbătut și noul trend în amenajările spațiilor de lucru, „Hotdesking-ul”, și dacă acesta duce la o îndepărtare a angajatului faţă de companie. Iar dacă vă întrebați dacă apariția camerelor de joacă și relaxare pentru angajați este o modă sau o necesitate, vă invităm să urmăriți în continuare înregistrarea ediției de luni, 10 februarie.

0 comentarii 2229 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter