Leadership

A apărut Revista CARIERE, ediţia de martie

Redacția CARIERE › Joi, 2018-03-15 17:35
În ediţia de martie, Revista CARIERE te inspiră cu articole care aduc o nouă perspectivă în analiza valorilor leadershipului feminin în era disruptivă a transformării și inteligenței artificiale.

From Humanity to Womanity este noua paradigmă în care se definesc noile valori de leadership în era digitală.

Interviu în exclusivitate cu Nora Iuga - poetă, prozatoare, traducătoare. Și cel mai în vârstă blogger-poet. La 87 de ani, Nora Iuga debordează de vitalitate, umor și optimism, a jucat recent într-un film despre propria viață și își dorește să vadă locuri noi pe care să le descrie apoi în cărțile ei.

Cover story
From Humanity to Womanity - am invitat câțiva experți în ariile lor de activitate pentru a reda o imagine cât mai corectă asupra acestui fenomen social, dar și lideri ai comunităților de femei antreprenoare din România, pentru a afla care sunt  resorturile ce animă noua generație de femei-lider - solidaritatea, autenticitatea, lobbyul pentru politici publice și antreprenoriale, activarea intuiției în identificarea unor nișe de piață neexploatate până acum.

Employment și Oportunități - Maternitatea care naşte afaceri şi răstoarnă piramida de valori
Maternitatea aduce transformări nu doar în plan personal, ci și profesional. Cele din urmă pot fi atât de radicale încât mamele își schimbă complet profesia sau își întemeiază o afacere care are la bază noi nevoi ce decurg din rolul de mamă. Unele îşi deschid afaceri bazate pe nevoile pe care maternitatea le impune ori îşi transpun noile instincte şi abilităţi dobândite pentru a-şi creşte business-ul pe care îl aveau deja pus pe picioare.

„Maternity as a master” e un concept de import care a inspirat mamele antreprenoare să se unească în asociații care să le facă auzite vocea și performanțele. Află poveștile câtorva astfel de mămici care au devenit antreprenoare după ce au apărut copiii în viața lor.

Liderii de succes se disting printr-o competenţă surprinzătoare pentru era digitală: „smerenia în învăţare”, o trăsătură care se numără printre caracteristicile care-i deosebesc pe aceşti lideri de cei care nu au atât de mult succes.

Pentru detalii legate de abonare, click AICI!

0 comentarii 1083 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter