Actual

Ateliere educative și creative la Elite Art Gallery

Sebastian Radu › Vin, 2016-03-18 14:47
Cine spune că o galerie de artă este doar locul pentru oamenii mari, cu gusturi deja cultivate pentru frumos, cu o educație solidă şi indelungată pentru arta plastică?

Cine spune că o galerie de artă este doar locul pentru oamenii mari, cu gusturi deja cultivate pentru frumos, cu o educație solidă şi indelungată pentru arta plastică?Pentru că bunul gust se formează de mic, Elite Art Gallery propune copiilor o mulțime de activități creative şi amuzante ce le vor aduce admirația prietenilor, iar parinților câteva ore de răgaz.

În fiecare week-end Elite Art Gallery găzduiește activități pentru pitici isteţi, curioşi şi talentaţi. Cu scopul de a promova educația prin cultură, evenimentele oferă spectacole educative de muzică și cursuri de arte plastice. Activitățile Elite contribuie la dezvoltarea personalității copiilor prin creativitate și interactivitate, contribuind la sedimentarea unui bagaj vizual bogat și o cultură artistică ce le va permite să identifice valorile artistice și să le transmită.

Spectacolele muzicale sunt o călătorie captivantă cu rol educativ ce stârnesc interesul pentru studiul unui instrument muzical prin experiențe unice de cunoaștere, comunicare și interacțiune.

Programele de arte plastice sunt o incursiune în istoria artelor, genurilor artistice și artelor plastice. Un modul de istoria artei conține opt ședințe ce vizualizează etape ale (Preistorie, Egiptul Antic, Grecia Antică, Renașterea, Barocul, Romantismul, Realismul și Impresionismul). Mediul non-formal și o echipă didactică profesionistă transformă fiecare activitate într-o experiență unică și memorabilă. Materialele necesare desfășurării atelierelor sunt asigurate de Elite Art Gallery. Activitățile se adresează categoriilor de vârstă 3-6 ani, 7-10 ani și 10-14 ani. 

Mai multe detalii pe eliteart-gallery.com. 

0 comentarii 764 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter