Management

Connect Accelerator investește în startupul Buzzle.ro

Adriana Toma › Joi, 2015-06-25 09:50
Platforma de cursuri online și offline din România Buzzle.ro este primul startup susținut prin intermediul programului Connect Accelerator, o structură de accelerare în care companiile aflate în stadii incipiente sunt ajutate cu finanțare, spații de lucru, networking și mentorat.

Cu sprijinul Connect Accelerator, startupul Buzzle.ro va fi adus la un nivel de performanță relevantă și va beneficia de pachetul standard care presupune trei luni de activitate și mentorat în ConnectHub, precum și 7.500 de euro cash pentru o participație de 12% din companie. Mentoratul și finanțările sunt asigurate de persoane fizice cu experiență în antreprenoriat, alături de Connect Hub.

Citește și CloudHero, cel mai bun startup la TechHub Bucharest Demo Night

„Dintre cele 60 de startupuri care s-au înscris în prima rundă organizată de Connect Accelerator, am ales să sprijinim Buzzle.ro, deoarece credem în această echipă și în potențialul platformei și considerăm că aduce un plus de valoare pe piața locală”, a declarat Dragoș Roua, ConnectHub. În opinia lui, Buzzle.ro este un proiect „manușă” pentru Connect Accelerator pentru că are încredere în potențialul învățării la distanță, iar în România această nișă abia se formează, urmând să ajungă la maturitate într-un interval cuprins între doi și patru ani.

Buzzle oferă o paletă largă de cursuri, de la design interior și fotografie la IT sau public speaking, ajutând utilizatorii să își diversifice abilitățile prin învățarea de lucruri noi, să își împărtășească din cunoștințe cursanților sau să le ofere angajaților traininguri de specialitate.

Citește și A pornit un business cu investiție ZERO și un strop de pasiune. Iată ce a ajuns

Startupul a fost fondat în 2015 de Gabriela Udeanu, care a renunțat la postul de Marketing Coordinator al unei mari companii de IT pentru a intra în lumea antreprenoriatului. Printre partenerii cu care Buzzle deja colaborează se numără companii precum F64 și traineri precum Alexandru Agarici (coaching) sau Sorin Ene (campion național drift). Prima rundă de finanțare primită de Buzzle va acoperi costurile legate de dezvoltarea rețelei de parteneri, activități de marketing și realizarea unui plan de vânzări.

Connect Accelerator este un proiect lansat de Connect HUB și susținut de antreprenori locali, printre care se numără și Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec, și Octav Cobzăreanu, Partener Blue Sky Development.

0 comentarii 1515 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter