Wellbeing

Pe 1 decembrie a fost inaugurat Târgul de Crăciun București 2017

Roxana Roseti › Joi, 2017-11-30 23:44
În Capitală, Târgul de Crăciun București 2017, din Piața Constituției a fost inaugurat pe 1 Decembrie, de la ora 10:00

Vizitatorii sunt așteptați cu spectacole și concerte în aer liber, un patinoar cu intrarea gratuită, precum și peste 100 de tonete cu obiecte artizanale, mâncare tradițională, jucării sau ornamente specifice Sărbătorilor de Iarnă. La Bucharest Christmas Market va fi amenajată și o scenă care va înfățișa artistic Nașterea Domnului Iisus Hristos, precum și căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea să îi lase moșului lista cu cadourile dorite.

În centrul târgului de Crăciun din București este amenajat un brad de Crăciun înalt de 30 de metri, decorat cu mii de luminițe, dar și o zonă în care este recreată artistic scena Nașterii Domnului. În Piața Constituției, vizitatorii vor avea acces gratuit și la spectacolele au loc pe scena amplasată în fața Palatului Parlamentului.

0 comentarii 1130 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter