Inspirație

Un proiect artistic original şi spectaculos

Roxana Roseti › Lun, 2018-03-12 12:29
Transmite emoţii puternice, îmbinând diferitele nivele semnificante, de la obiectual-concret până la gândirea muzicală mai profundă şi trecând prin configuraţii de artă modernă…

Este vorba despre ,,BucurEȘTI un suflet de oraș”, spectacol care va avea loc luni 12 martie, ora 19,30, la Teatrul Național București, Sala Pictură, susținut fiind de pianistul Marius Vernescu, unul dintre semnificativii muzicieni de jazz din România, singurul care a câștigat trofeul prestigiosului Montreux Jazz Festival și de invitații săi, actorul Alexandru Pribeagu (pantomimă), Raluca Stoica (interpretă de jazz şi teatru muzical), violonistul Gabriel Stănescu, alături de actrița Alexandra Aga, instrumentiștii Alex Tomaselli (chitară), Nicu Gioroiu (percuție), Cătălin Răzvan (bass), Beatrice Roman Vernescu (clape) și Bogdan Roman (saxofon).   

”Repertoriul muzical ne introduce în atmosfera și farmecul unei cronologii artistice despre trecut în măsura în care registrul de expresiei al pantomimei adâncește extrospecția prin raportarea la oraș, întâmplări, drame și povești cunoscute și mai puțin cunoscute din spatele melodiilor ce au animat sufletul urban din trecut până în prezent”, după cum subliniază Marius Vernescu.   
Un proiect artistic original şi spectaculos nu doar ca performanţă tehnică, la care vor fi prezente numeroase personalităţi din lumea cultural-artistică, reprezentanţi ai Ministerului Culturii, oficiali ș.a. Un spectacol aparte, inițiat și organizat de Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu” din București și Primăria Sectorului 4 București.  

0 comentarii 355 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter