Inspirație

Rolul cuvântului în public, în viața lui Anthony Gell

Roxana Roseti › Mie, 2018-05-16 00:02
Te-ai întrebat vreodată ce trăsături au în comun cei mai de succes lideri? Ce fac ei diferit față de ceilalți? Și ce poți învăța de la ei pentru a-ți crea propria rețetă a succesului? 

Anthony Gell este autorul The Book of Leadership (2014, grupul Hachette) și CEO al liderilor într-o comunitate axată pe leadership.  

Rolul cuvântului în public (oricât de frumos arhaic ar suna), în viața lui Anthony include folosirea lui în scopuri de afaceri (răspândirea mesajului), dar și personal, pentru a obține energie pozitivă de la prieteni și familia sa. Anthony se descrie ca fiind "un tip foarte orientat spre rezultate” (https://www.collegeofpublicspeaking.co.uk/events/corporate-speaking-challenge-2015/anthony-gell). 

El a fost CEO regional al companiei globale de publicare și evenimente, IQPC, iar pe lângă faptul că scrie, Anthony este un vorbitor proeminent în public, inclusiv pentru London Business School și Imperial College Londra.
În ultimii ani, Anthony Gell a realizat interviuri cu antreprenori și CEO de succes din toată lumea, printre care Sir Terry Leahy, fost CEO al Tesco, Richard Reed, fondatorul Innocent Drinks, Olaf Swantee, CEO al EE și Daniel Goleman, autorul volumului bestseller Emotional Intelligence (Inteligența emoțională).
În Cartea de leadership, Gell combină propria experiență cu informațiile preluate de la toți acești lideri pe care i-a intervievat, pentru a oferi sfaturi și o mai bună cunoaștere asupra următoarelor trei aspecte esențiale: Partea I – Prezintă liderii și dezvăluie aptitudinile și obișnuințele personale care au clădit fundația succesului lor; Partea a II-a – Se concentrează pe ceea ce este necesar pentru a crea și motiva o echipă de clasă mondială; Partea a III-a – Identifică modul în care obișnuințele unui leadership eficace sunt prezente la toate nivelurile unei organizații.

„Această carte este pentru acei oameni ambițioși care își doresc să facă o schimbare semnificativă în lumea minunată în care trăim –cei care doresc să îi inspire și să îi ajute pe cei din jurul lor. Este pentru cei care vor să-și trăiască viața cu pasiune și să obțină rezultate remarcabile pe parcurs. Este pentru oamenii care vor să iasă din mulțime și să atingă excelența în activitatea lor. Este pentru cei care s-au săturat de lideri slabi, dictatoriali, egocentrici sau de lideri care sunt pur și simplu mediocri, și pentru cei care își doresc în schimb să ridice ștacheta și să fie ei înșiși măreți”.

Nu în ultimul rând și abordând desigur rolul cuvântului în public în viața lui lui, Anthony subliniază că a scris “cu dedicație“ pentru  pentru liderii experimentați, căliți, care sunt suficient de deștepți pentru a ști că învățarea nu se oprește niciodată, că urmărirea excelenței în leadership este o activitate de-o viață. Dar și pentru pentru liderii nou desemnați, care își doresc cu nerăbdare să deprindă încă de la început obiceiuri bune de leadership. Per total, pentru cei care își doresc ca echipa lor să obțină rezultate excepționale, nu mediocre, adresându-se liderilor din companii mari, precum și liderilor din companii micuțe, dar ambițioase și ele.
“În esență, această carte este pentru acei oameni care caută să exploreze minunata putere ce vine odată cu marile abilități de leadership” - Anthony Gell

0 comentarii 371 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter