Responsabilitate socială

Promovare de 9 milioane pentru peste 200 de ONG-uri

Roxana Achim › Lun, 2016-02-22 11:43
În 2016, peste 200 de ONG-uri vor beneficia de 9 milioane de dolari pentru promovarea organizațiilor în mediul online prin Asociația Europa Digitală, organizaţie partener Google în România. ONG-urile înscrise în programul “WEB-ONG” au beneficiat, anul trecut, de peste 1 milion de accesări ale paginilor de Internet și peste 16 milioane de afișări în motoarele de căutare ale proiectelor sociale derulate de acestea.
Foto: Remus Lucuț

Prin acest program, ONG-urile pot să-și dezvolte capacitățile de promovare, prin construirea gratuită a paginilor web și prin aplicarea la diverse granturi internaționale, printre care și Google Ad Grants for nonprofits. Bugetul lunar este de 10.000 de dolari, pe care îi pot folosi pentru publicitatea online în motorul de căutare Google.

“Suntem prima organizație care a devenit partener certificat Google în România, avem în echipă 7 specialiști certificați de Google pentru a implementa proiectul internațional Google AdGrants for nonprofit, care oferă lunar ONG-urilor din România suma de 10.000 de dolari”, declară Remus Lucuț, președintele Asociației “Europa Digitală”.

Programul dedicat organizațiilor non-profit a fost lansat în România, în contextul în care un studiu dat publicității de iVox.ro, arăta că doar jumătate dintre ONG-urile românești se promovau online în 2015, iar 81,58% dintre acestea nu au aplicat niciodată pentru o finanțare națională sau internațională destinată organizațiilor non-profit, majoritatea motivând lipsa de resurse și de cunoaștere.

Înscrierile la programul “WEB-ONG” se pot face pe website-ul http://europadigitala.ro/web-ong/

0 comentarii 1115 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter