Inspirație

“Povestea voastră este cel mai preţios bun pe care îl aveţi şi va fi întotdeauna"

Roxana Roseti › Vin, 2018-05-25 17:33
Cartea de memorii a lui Michelle Obama, "Becoming", va fi lansată la nivel mondial pe 13 noiembrie, după cum a anunţat editura Fayard, care deţine drepturile de autor ale cărţii fostei Prime Doamne a SUA pentru lumea francofonă.

"Cartea lui Michelle Obama, <Becoming>”, va fi publicată în Franţa în format tipărit şi digital de către editura Fayard. De asemenea, ea va apărea în 25 de limbi la nivel mondial", după cum a precizat editorul într-un comunicat.

Michelle Obama a dezvăluit deja pe contul său de Instagram coperta cărţii - aceeaşi în toate ţările, care reproduce o fotografie care i-a fost făcută în acest an, la Washington, de faimosul fotograf Miller Mobley, asistat de Meredith Koop, Carl Ray şi Yene Damtew.
Postarea este însoţită de un mesaj - postat şi pe contul său de Twitter - în care Michelle se declară extrem de bucuroasă să dezvăluie publicului coperta cărţii sale. (https://www.cnbc.com/2018/05/24/michelle-obama-is-teasing-her-new-book-b...)

"Procesul scrierii acestei cărţi a fost unul extrem de important şi de revelator pentru mine. Pe măsură ce pregătesc apariţia 'Becoming' pentru această toamnă, sper să vă gândiţi şi la propria poveste şi am încredere că ea vă va ajuta să deveniţi cine vreţi să fiţi. Povestea voastră este cel mai preţios bun pe care îl aveţi şi eauna", a scris Michele în mesajul care însoţeşte poza.va fi întotde eauna", a scris Michele în mesajul care însoţeşte poza.

0 comentarii 385 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter