Inspirație

O campanie care propune românilor un stil de viață responsabil

Roxana Roseti › Joi, 2018-07-12 17:10
Exemple de inspirație, sfaturi, provocări și idei de a adopta chiar de astăzi obiceiuri bune, mai mult timp de calitate cu cei dragi, comunitate și mediu înconjurător, respectarea și susținerea celorlalți și multe altele. 

Este vorba despre lansarea, de către Kaufland România, a unei campanii inspiraționale - ABC-ul pentru o viață deplină. Campanie prin care promovează și propune românilor un stil de viață responsabil, conștient și mai atent, fie că e vorba de propria persoană, familie, cei din jur sau față de mediul înconjurător. 
La evenimentul de lansare a campaniei, Andrei Roșu, Bromania, Andra Gogan și Șerban Copoț au împărtășit propriile povești inspiraționale despre cum au reușit să își transforme stilul de viață într-unul mai responsabil și conștient.  

Pentru a exprima noul stil de viață, Kaufland a creat abecedarul unui limbaj special, ce amintește tututor că, pentru a avea o viață deplină, este important să ai grijă de tine - de trup, minte și suflet – de cei din jur și de mediul înconjurător, făcând alegeri conștiente.
De exemplu, la nivel personal, principiile pentru o viață deplină includ un regim sănătos, mai multă mișcare, cultivarea pasiunilor sau a unui echilibru între viața personală și cea profesională. La nivel familial - mai mult timp de calitate cu cei dragi, iar în ce privește comunitatea și mediul înconjurător – respectarea și susținerea celorlalți, precum și adoptarea unui comportament eco, în care să avem grijă să păstrăm orașul curat, să reciclăm, să consumăm responsabil și să inspirăm și pe alții la rândul nostru.

0 comentarii 284 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter