Inspirație

La Paris: Salonul Internaţional al Start-up-urilor

Roxana Roseti › Vin, 2018-05-25 16:55
Un amestec între economie şi anumite elemente spectaculoase, 20 de inovaţii care vor fi prezentate în premieră, plus alte surprize.
Vorbim despre Salonul Internaţional al Start-up-urilor Vivatech, la care sunt așteptați aproximativ 80.000 de vizitatori, și sunt de asemenea așteptate nume sonore din industria mondială a noilor tehnologii, precum Mark Zuckerberg - CEO-ul Facebook - şi Satya Nadella - directorul general al grupului Microsoft.

Vivatech își deschide porţile în faţa publicului larg sâmbătă, când, în cursul dimineţii, va fi organizată şi o competiţie dedicată exclusiv roboţilor.
Inspirându-se din CES (Consumer Electronics Show), un renumit târg mondial dedicat tehnologiei, organizat în oraşul american Las Vegas, salonul parizian primeşte în acest an 1.800 de start-up-uri, care îşi expun produsele alături de cele create de marile grupuri internaţionale, prezente în capitala Franţei pentru a repera ideile cu potenţial ridicat din această industrie. sunt aşteptate nume sonore din industria mondială a noilor tehnologii, precum Mark Zuckerberg - CEO-ul Facebook - şi Satya Nadella - directorul general al grupului Microsoft.

Accentul va fi pus în acest an pe Africa, un continent în care start-up-urile se află în plină expansiune, mai ales în domeniul telefoniei mobile şi al serviciilor financiare. (http://afrique.lepoint.fr/sport/salon-vivatech-les-start-up-africaines-e...)
Preşedintele francez Emmanuel Macron va fi şi el prezent la acest salon, care este organizat în contextul unor critici tot mai pronunţate la adresa giganţilor internetului din cauza unor chestiuni precum furtul de date private, ştirile false şi evaziunea fiscală.
"Succesul unui mare eveniment cum este Vivatech constă în faptul că există un amestec între economie şi anumite elemente spectaculoase. Avem 20 de inovaţii care vor fi prezentate în premieră", a declarat Pierre Louette, CEO-ul grupului Les Echos-Le Parisien, coorganizator al salonului alături de Publicis, joi dimineaţă, pentru postul Radio Classique.

"Avem 20 de pavilioane naţionale şi un stand special dedicat Africii, care este unul deosebit, la care participă 100 de start-up-uri africane", a adăugat Pierre Louette.

0 comentarii 372 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter