Inspirație

"Eșecul este cel mai frumos mod de a învăța lucruri noi"

Roxana Roseti › Joi, 2018-06-21 15:23
„Când eram mic, porecla mea era Letsgo. La Virgin, s-a transformat în Doctor Yes…Aceasta spune pe blogul companiei (https://www.virgin.com/richard-branson) sale unul dintre cei mai bogati oameni din lume, cel care a înființat primul business la vârsta de 15 ani. 

Adevărul este că pe vremea cand era adolescent, Richard Branson nu si-a imaginat niciodată că va ajunge ceea ce este astăzi. "Colegii mă vedeau ca fiind cel mai prost elev din curtea școlii", declara Branson, fondator și de asemenea CEO al Virgin Group, pentru CNNMoney. "Gândul că as putea fi un om de afaceri de succes nu mi-a trecut niciodată prin minte", mai spunea acesta.

Branson suferea de dislexie, o tulburare de învățare care poate să apară la orice nivel de inteligență. În timp, însă, boala sa, care era văzută ca un handicap, a devenit o sursă de putere și inspirație.
"Ceea ce este interesant la dislexici este că, cel mai adesea, aceștia excelează la lucrurile pe care le fac cu pasiune. Iar în ceea ce mă privește, eu sunt pasionat de o mulțime de lucruri", a declarat Richard Branson. Nu în ultimul rând, Branson adauga că "Eșecul este cel mai frumos mod de a învăța lucruri noi", referindu-se la cei care se tem să își asume riscuri.

0 comentarii 421 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter