Work&life balance, Inspirație

Cărţile de colorat pentru adulţi, în topul celor mai vândute cărți în 2016 la Editura Litera

Dana Badea › Joi, 2016-12-29 19:27
”De veghe în lanul de secară” de J.D. Salinger, editată de Polirom și ”Strania istorie a comunismului românesc (şi nefericitele ei consecinţe)”, de Lucian Boia, apărută la Humanitas, sunt printre cele mai vândute cărţi în 2016.

Lucian Boia este și anul acesta autorul preferat de cititorii români. Pe primul loc în topul celor mai vândute cărţi la Humanitas se află ”Strania istorie a comunismului românesc (şi nefericitele ei consecinţe)”, lansată la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus. Este urmată de ”444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara” şi de ”Nebunia de a gândi cu mintea ta”, de Gabriel Liiceanu. Topul este completat de volumele ”În umbra Europei. Două războaie reci şi trei decenii de călătorie prin România şi dincolo de ea”, de Robert D. Kaplan, şi de ”Nelinişti vechi şi noi”, scrisă de Andrei Pleşu.

Cele mai dorite cărţi editate de Polirom în 2016, potrivit news.ro, sunt ”De veghe în lanul de secară”, J.D. Salinger, urmată de ”O mie nouă sute optzeci şi patru”, de George Orwell, ”Cele patruzeci de legi ale iubirii”, de Elif Shafak, ”Cel care mă aşteaptă”, de Parinoush Sanie şi ”Exerciţii de echilibru”, a lui Tudor Chirilă. 

Volumul ”Diana cu vanilie” de Diana Sorescu se află pe locul cinci în topul celor mai vândute cărţi ale editurii All. Este cartea publicată în memoria jurnalistei Diana Sorescu (1987-2013) şi reuneşte textele scrise pe blogul ei, 18 poezii şi fotografii color cu autoarea. A devenit bestseller imediat după lansare.

În ceea ce priveşte editura Litera, topul este condus de ”Înainte să te cunosc”, de Jojo Moyes. Pe următoarele două poziţii se află cărţile de colorat pentru adulţi. O scoţiancă Johanna Basford a creat cărţile de colorat pentru adulţi, în ideea eliberării de stres după serviciu. Ilustraţiile sunt dintre cele mai diverse. Semnalul că adulții au nevoie de ele îl arată vânzările de milioane de exemplare.

0 comentarii 1410 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter