Trend

Obiecte unice ale actriţei Audrey Hepburn vor fi scoase la licitaţie

Roxana Roseti › Lun, 2017-06-19 16:39
Obiecte personale ale actriţei Audrey Hepburn, între care Pelerina de ploaie, colecţia de balerini și alte obiecte personale ale actriței Audrey Hepburn vor fi scoase la licitaţie în septembrie, la Londra, de Casa de Licitaţii Christie’s. Aceasta  după ce vor putea fi văzute în cadrul unei expoziţii, potrivit BBC. 

Totodată, vor fi scoase la licitaţie şi portretele, scrisorile şi manuscrisul filmului „Breakfast at Tiffany’s” (1961) ale actriţei. Conform comunicatului Christie’s, la licitaţie vor figura „obiecte unice care anterior nu au mai fost niciodată de vânzare”. Între acestea figurează o scrisoare de la Truman Capote, scriitorul romanului „Breakfast at Tiffany’s”, precum şi o brichetă primită cadou de la directorul artistic al filmului, având gravată inscripţia „For My Fair Lady”.

Miniportret de celebritate

Actriţa, născută în 1929 în Belgia, a îndeplinit roluri principale în mai multe filme de succes, precum: „My Fair Lady”, „Sabrina”, „How to Steal a Million?”, iar pentru filmul „Roman Holiday” a primit Premiul Oscar. În ultimii ani de viaţă, Audrey Hepburn s-a implicat în mai muilte acţiuni umanitare în calitate de ambasador UNICEF. Licitaţia va avea loc pe 27 septembrie, iar obiectele vor fi expuse anterior în sediul Casei de Licitaţii Christie’s. 

0 comentarii 594 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter