Trend

O clinică pentru top management

› Vin, 2015-02-13 12:37
Expaţii şi top managerii din România pot beneficia de serviciile unei clinici care li se adresează exclusiv. Intermedicas le va oferi a doua opinie medicală. 
Sursă foto: Shutterstock.com

Este prima clinică din România specializată pe oferirea celei de-a doua opinii medicale şi se adresează numai top managementului şi persoanelor de origine străină care profesează pe teritoriul României.

Portofoliul pentru managerii de vârf include servicii precum Personal Health Assistant (PHA), Second Opinion medical, acestea traducându-se prin acces prioritar la medici cu reputaţie internațională, servicii dedicate exclusiv seniorilor din familie (părinți/bunici), precum și un program de maximizare a avantajelor pe care le oferă asigurările de sănătate internaționale sau abonamentele la clinici private din România.

Ana Maria Marian, CEO Intermedicas, ne spune care au fost motivaţiile pentru care această clinică aluat fiinţă şi de ce se adresează unei clientele de nişă: „Am creat acest pachet special care anticipează nevoile expaților și, în general, ale managementului de vârf. Este vorba despre un program accesat de persoane foarte ocupate care nu au timp să citească pagini întregi de condiții contractuale, persoane care pot avea o barieră lingvistică și care au nevoie de acces imediat la cei mai buni medici din România și din străinătate, medici ultraspecializați pe identificarea și tratarea unor cazuistici specifice.”

Astfel, managerii au acces 24 de ore pe zi la cei mai buni medici români, din Europa, SUA şi Japonia, dar şi la un asistent medical personal permanent, vorbitor de limba engleză, care ghidează clientul de la semnalarea problemei până la finalizarea acesteia, inclusiv în cazuri de spitalizare. De asemenea, se asigură sfaturi medicale telefonice și programări în regim de prioritate la medici de talie internațională.

Pe de altă parte, prin accesarea acestor servicii, companiile se degrevează de birocrația în relația cu asiguratorul sau cu furnizorul de servicii medicale și vor avea siguranța că echipa de management știe  exact care este cel mai bun medic pentru rezolvarea problemei de sănătate. De asemenea, asiguratorii au ca principal avantaj faptul că se elimină costurile provenite din mai multe încercări de căutare a unui diagnostic corect până la o soluționare finală a problemei medicale. 

Intermedicas, fondată în 2011, este un proiect inedit în piaţa medicală românească, implementând, pentru un nivel extrem de înalt al serviciilor, un program lunar de Visiting Professors, în care pacienții pot întâlni în fiecare lună medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale. Şi nu în ultimul rând, Intermedicas este un activ broker de medici.

0 comentarii 1499 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter