Trend

ICAP Romania a premiat excelența în afaceri

Roxana Roseti › Mar, 2016-10-25 16:27
ICAP Romania, furnizor de soluţii integrate de afaceri, a premiat joi seara, în cadrul galei “True Leaders”, 31 de companii de succes care s-au remarcat în 2015 pe piața de business din România. Evenimentul, moderat de jurnalistul Lucian Mândruță, a fost deschis de Nikitas Konstantellos, CEO al ICAP Group, din care face parte și ICAP Romania.

Companiile premiate de ICAP au fost alese pe baza unor criterii obiective, extrase din datele lor financiare: profitabilitate, numărul de angajați, industria în care activează. Primul criteriu de selecție a fost încadrarea în top 500 de companii profitabile.
 
Din cadrul acestor top 500 de companii au fost alese companiile premiate în cadrul evenimentului True Leaders, care indeplinesc simultan următoarele condiții: au cea mai mare profitabilitate din industria lor, au înregistrat o creștere a numărului de angajați în 2015 față de 2014 și au un ICAP Credit Score de la A1 la B2, adica se află într-o zonă de risc foarte scăzut.

Score-ul ICAP reprezintă o estimare a riscului pe care îl prezintă o companie din punct de vedere financiar și comercial într-un orizont pe timp de un an, iar ICAP Credit Score este acreditat de Banca Centrală Europeană ca Sursă pentru Evaluarea Riscului de Creditare.
Câștigătorii galei “True Leaders” au fost următoarele companii: Blue Air, Cramele Recaș, Fan Courier Express, Mol România, Monsanto România, British American Tobacco România, Fox com, Grădinariu, Dedeman, Hamilton, Romstal, Intercereal, Ipsos, Ana Hotels, Heidelbergcement România, Siemens, Smithfield Ferme, Sodexo, Timken, Diana SRL, Network One Distribution, Prysmian Cabluri și Sisteme, Saint-Gobain Construction Products România, Transport Trade Services, Wieneberger – Sisteme de Cărămizi, Băneasa Development, Oscar Downstream, Huawei Technologies, Fildas Trading, Comdata Service.
Printre speakerii invitați la eveniment s-a aflat Oana Bîzgan, Ex Chief of Staff al Invest Romania, din Ministerul Economiei, care a vorbit despre importanța investițiilor străine în România, specificând că acestea au crescut cu 22,6% doar in ultimele șase luni. În acest context, a fost acordat și premiul de “True Leader Foreign Investor” Consiliului Investitorilor Străini din România, pentru rezultatele extraordinare de stimulare a dezvoltării acestui segment. 

0 comentarii 1137 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter