Trend

Ești creativ? Vrei și iți place să faci voluntariat?

Roxana Roseti › Mie, 2016-10-12 13:31
Art Out este o asociație non-profit ce dezvoltă proiecte și produse culturale, având ca scop declarat susţinerea procesului de creaţie artistică; organizarea de evenimente cultural-artistice, științifice, educaționale și recreative; realizarea de cărți, publicații periodice și materiale multimedia, cât și participarea la și organizarea de programe naționale și internaționale, cu și pentru tineri.

În prezent Art Out lansează o provocare celor care doresc să devină membri ai asociației și să aleagă departamentul care îi interesează, respectiv: Redacție, Traduceri, Creație, PR&Marketing, Proiecte, Finanțe, HR. Tot ceea ce au de făcut cei care doresc să fie membri este să intre, între 3-17 octombrie, pe pagina oficială Art Out și să completeze formularul de înscriere.

Art Out a dezvoltat de-a lungul celor peste cinci ani de experiență în sectorul cultural din România doua publicații de elită: Art Out și Teen Art Out.
Art Out este o revistă de artă unde pasiunea pentru artă, arhitectură, proiecte de restaurare și patrimoniu se regăsește în paginile scrise chiar de către voluntarii asociației.

0 comentarii 720 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter