Trend

Cel mai amplu proiect socio-cultural pentru liceeni și studenți

Roxana Roseti › Vin, 2016-10-14 13:43
Luni, 16 octombrie debutează în Buzău seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a treia), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită dedezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România. 

Tinerii cu vârste între 14-24 ani sunt așteptați să își cunoască modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 14:30 – 16:30, la Biblioteca Județeană "Vasile Voiculescu".
 
În prima zi a Conferințelor, invitații speciali sunt: actorul Vasile Calofir, Tolea Poştovei- Coordonator de proiecte pentru tineret, fotograful Eduard Ciobotă, psihologul Mihaela Luncaşu.
„Nu am decis să fiu fotograf, am muncit să devin unul. Meseria de fotograf pare una atrăgătoare, ușor de făcut...ce mare lucru? Iei un aparat foto, faci un curs online...și gata ești <pozar>, faci poze! Fotografia înseamnă mult mai mult: fotografia este rezultatul unei munci continue, rezultatul a mii de ore de muncă, de "căutat" acea lumina, de editări...Fotografia este artă...iar arta cere sacrificii! Întotdeauna! Eu sunt unul din cazurile fericite în care  sacrificiile au adus satisfacții, nu imediate, dar constante și pe măsura așteptărilor”, declarăTolea Poştovei.
Prin urmare, tinerii din Buzău și nu numai ei vor descoperi, dacă doresc, cheia succesului în actorie, coordonare proiecte, fotografie și psihologie. 

0 comentarii 687 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter