Tehnologie

Robotul Antonia, noul funcționar public de la Primăria din Cluj

Dana Badea › Joi, 2018-03-08 13:51
Primăria din Cluj-Napoca va soluționa problemele cetățenilor apelând la roboți. Primul funcționar public robot va începe lucrul la 15 aprilie. 
sursa: unsplash

Robotul a fost botezat Antonia și va prelua din sarcinile pe care acum le efectuează personalul uman potrivit  Europa FM. 

Robotul Antonia va interacționa cu publicul și va avea o locație deschisă 24 de ore din 24, astfel încât cetățenii își pot rezolva problemele în oricare moment al zilei fără a mai fi restricționați de programul de la ghișee.

La ghișeul Antoniei clujenii își vor putea plăti taxele și impozitele, vor putea înregistra cereri online, pe care tot robotul le va distribui automat către serviciile de specialitate, câștigând timpul pe care oamenii l-ar putea pierde stând la cozi interminabile.

0 comentarii 1961 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter