Tehnologie

Județul cu mii de analfabeți, pilot pentru "școală digitalizată"

wall-street.ro › Mie, 2018-01-10 15:15
În județul Buzău sunt peste 7.000 de persoane neocupate analfabete, dintre care 5.000 se semnează cu degetul, conform datelor Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) care subliniază, de asemenea, că are sute de locuri de muncă disponibile, însă oamenii nu vor să lucreze. Buzăul a fost ales, de asemenea, pentru un proiect pilot de digitalizare completă a educației, potrivit wall-street.ro. 
sursa: pexels

În județul Buzău, peste 40% dintre cei 13.000 de beneficiari de venit minim garantat nu știu să scrie sau să citească. Numărul acestora este, fără îndoială, mai mare, mulți nefiind cuprinși în statisticile oficiale.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO. 

0 comentarii 329 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter