Tehnologie

Cum să fii mai productiv ca antreprenor - aplicații care te ajută să nu mai pierzi vremea

wall-street.ro. › Joi, 2018-04-26 17:10
Timpul se poate dovedi a fi una dintre cele mai importante resurse a unui antreprenor. Nu degeaba un dicton de preț al americanilor, un model antreprenorial prin excelența, este „time is money”, scrie wall-street.ro. 
sursa: unsplash

În ziua de azi, când telefonul ține loc de calculator, având pe același ecran fel de fel de aplicații (mai mult sau mai puțin utile), calendare pline de întâlniri, agende telefonice cu sute de numere, aplicații de mesagerie, social media, mailuri personale sau de muncă, jocuri, este extrem de ușor să ne pierdem concentrarea și să ne dăm seama că am petrecut câteva ore în mediul virtual chiar chiar dacă ni s-au părut doar câteva minute.

Nu militez pentru ștergerea tuturor aplicațiilor de pe smartphone, însă vă recomand să păstrați și să folosiți mai des aplicațiile care chiar ar putea să vă ajute businessul și să fiți mai productivi.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO 

0 comentarii 269 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter