Tehnologie

Cum pot companiile să accelereze transformarea digitală

Revista CARIERE › Lun, 2018-01-22 12:35
Organizațiile din întreaga lume trebuie să decidă dacă vor sau nu să îmbrățișeze transformarea digitală, transformare care include adaptarea produselor la trendurile din piață, optimizarea operațiunilor, încurajarea stilului flexibil de lucru pe care din ce în ce mai mulți angajați îl solicită, precum și interacțiunea permanentă si transparentă cu clienții, spune Daniel Rusen e Cloud & Enterprise Business Group Lead în cadrul Microsoft România.
Foto: Pixabay

Locul de muncă se transformă, începând de la așteptările angajaților până la nevoia de a colabora cu echipe virtuale globale, totul pe fondul unui mediu competitiv din ce în ce mai complex. Din aceste tendințe, putem vedea apariția unei noi culturi – mediul de lucru modern, inteligent, care are rolul de a conecta toți angajații si de a oferi informații critice într-un timp extrem de scurt pentru a satisface cele mai exigente cerințe de business.

Pentru a rămâne relevante într-un mediu extrem de competitiv, companiile trebuie să inoveze și să maximizeze permanent potențialul forței de muncă. În trecut, productivitatea forței de muncă pentru aproape orice întreprindere se rezuma la pachetul de bază: e-mail, calendar, editor de text (Word) și foaie de calcul (Excel). Însă feedback-ul clienților conturează din ce în ce mai puternic nevoia companiilor de a stimula proprii angajați să folosească tehnologii inovatoare pentru a îmbrățișa noua cultură modernă.

Organizațiile trebuie să treacă printr-o transformare digitală și să înlăture discrepanța dintre idee și execuție prin utilizarea ingenuității și creativității angajaților. Nevoia de a trece de la sarcinile de rutină la cele care necesită o gândire mai creativă, critică și colaborativă continuă sa crească rapid, soluțiile dezvoltate în cloud conturând un mediu de lucru inteligent si flexibil.

Citeşte în întregime materialul semnat de Daniel Rusen în Revista HR Manager.

0 comentarii 469 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter