Studii&Analize

La categoria “Istorie”: Turkmenistanul a fost desemnat cea mai bună destinaţie turistică în 2018

Roxana Roseti › Lun, 2018-01-08 17:57
Pe teritoriul Turkmenistanului se află numeroase locuri istorice, precum vechiul oraş Altyn-Depe, din epoca bronzului, sau Nissa, capitala imperiului părţilor, ori monumente din Evul Mediu, cum sunt mausoleele Il-Arslan şi Tekesh sau minaretul Kutlug-Timur.

Turkmenistanul a fost desemnat cea mai bună destinaţie turistică în 2018 la categoria "Istorie", în urma unui sondaj realizat de canalul italian de televiziune Rai Tre, în rândul telespectatorilor, potrivit agenţiei de presă Orient.

La începutul lunii decembrie 2017, Turkmenistan a adoptat un program de stat privind scoaterea la suprafaţă a monumentelor istorice şi culturale de-a lungul Drumului Mătăsii şi popularizării moştenirii culturale.
Pe lângă Turkmenistan, Rai Tre a desemnat Polinezia franceză şi Filipinele drept cele mai bune destinaţii turistice în 2018 la categoria "Paradis", în timp ce San Francisco şi Seul sunt câştigătoare la categoria "Viaţă urbană", iar Jericoacoara (Brazilia) şi Peru la categoria "Natură", după cum notează Agerpres.
 

0 comentarii 606 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter