Inovație

Spectaculos: Probabil ultima imagine cu mașina lui Elon Musk

Roxana Roseti › Lun, 2018-02-12 17:49
După cum bine se știe, compania SpaceX a lui Elon Musk a lansat cu succes cea mai puternică rachetă de până acum. La bordul rachetei se află și o mașină Tesla Roadster, cu un manechin  îmbrăcat în costum de cosmonaut la bord.

După lansare, SpaceX a difuzat timp de câteva ore o înregistrare live de la bordul mașinii, până când s-a descărcat bateria automobilului, la aproximativ 12 ore de la lansare. Ultima imagine surprinsă înfățișează automobilul Tesla și pe șoferul „Starman” în drum spre Jupiter, cu o imagine spectaculoasă a Pământului, care apare în spate sub forma unei semilune.

Planul inițial al lui Musk era ca racheta să se îndrepte spre orbita planetei Marte. Însă racheta a depășit orbita lui Marte și se îndreaptă acum spre Centura de Asteroizi dintre Jupiter și Marte.
Aceasta este, cel mai probabil, ultima imagine pe care o vom mai vedea cu mașina Tesla trimisă în spațiu, mai ales în condițiile în care este de așteptat ca, în decurs de un an, aceasta să fie complet distrusă.
 

0 comentarii 1060 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter