• Acest eveniment nu este de actualitate!
Evenimente

SHE DID IT – Inspirational Women Stories

Bucuresti › 7 Mar 2018


Data de desfăşurare: 7 martie 2018 - 17:00-21:00
 
Locaţia de desfăşurare: Willbrook Platinum – Șos. București-Ploiești nr. 172-176, București 
Un eveniment special dedicat pentru a le inspira pe femei și pentru a sărbători împreună ziua femeii. Evenimentul este dedicat femeilor ce au REUȘIT în diverse domenii - realizări în viață, depășirea unor crize personale, obiective de afaceri - celor ce sunt purtătoarele unui mesaj specialși multe altele. Femei unice cu povești remarcabile ne vor împărtăși povestea lor inspirațională, pentru a demonstra că toate putem REUȘI!
Evenimentul se adreseaza:

Membrelor BWFR – proprietari de companii, senior manageri, deținători de startup-uri și de ONG-uri (calitatea de membru BWFR se poate obține în mod gratuit)
La acest eveniment sunt invitați deopotrivă și studenți (locuri limitate), pentru a găsi o sursă de inspirație, în cadrul acestuia.


Avantaje:

Evenimentul este menit să le inspire pe femei, oferindu-le acestora totodată ocazia de a sărbători împreună ziua femeii. Femei unice cu povești remarcabile ne vor împărtăși povestea lor inspirațională, cu intenția de a le inspira și pe alte femei din medii diferite, că oricare dintre noi poate depăși diverse provocări ale vieții, și de a le încuraja pe acestea să facă primii pași către o mai mare implicare în comunitățile lor. 


Subiecte abordate:

-Ilanit Melchior – poveste inspirațională despre cum a reușit să promoveze, planifice și să încurajeze dezvoltarea economică a orașului Ierusalim;  
-Anca Dumitrescu – poveste inspirațională despre călătoria sa, în scopul înființării unei asociații pentru sprijinul copiilor ce suferă de autism; 
-Gabriela Maalouf –poveste inspirațională despre cum a ieșit din zona de confort, pentru a le oferi alinare copiilor săraci din comunitatea ei, dovadă a faptului că oricare dintre noi poate schimba lumea;
-Krisztina Grosz – povestea de succes a unui antreprenor din Ungaria care a reușit să spargă tiparul dietelor care nu dau rezultate. Urmând marele ei succes din Ungaria, s-a decis să facă un pas mare și să intre pe piața din România.
-Lorelei Bratu – poveste inspirațională despre cum să dărâmi canoanele de frumusețe impuse de modă și despre cum să exiști, să insiști și să persiști chiar dacă ești o femeie care nu se incadrează în proporțiile de 90-60-90.


Speakeri:

-Ilanit Melchior - Director de Turism pentru Autoritatea de Dezvoltare din Ierusalim (JDA);
-Anca Dumitrescu – Președinte ATCA
-Gabriela Maalouf – specialist în parenting, trainer de dezvoltare emoțională și public speaking
-Lorelei Bratu – fondator & proprietar „We Are Heroes“
-Krisztina Grosz – Partener franciză Toman Diet în România


Taxa de participare: diferit in funcție de data de înscriere (55 lei – 85 lei)
Inscrieri:

Miruna Moroianu – PR & Events Manager ; Email- [email protected]

 


0 comentarii

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter