• Acest eveniment nu este de actualitate!
Evenimente

Retreat Piatra Craiului

Brasov › 23 Jun 2017

Programul Week-end cu alt sens, paşi către fericire şi împlinire este un produs creat și organizat de Innerchords care vine în întâmpinarea oamenilor care își doresc să evolueze. Programul este unic în Romania dată fiind îmbinarea armonioasă dintre medicină, cunoștințe din filozofia tibetan-budistă și cele mai moderne tehnici de health & wellness. Prin parcurgerea unui modul sau a întregului program (alcătuit din 3 module diferite ca teme de abordare și perioade de desfășurare), fiecare individ se va bucura de beneficii imediate (în special prin activitățile practice care se vor desfășura), dar și de învățături care îl vor ajuta să se dezvolte armonios (ca urmare a cunoștințelor teoretice pe care le va dobândi).
 
Programul se va desfășura in 3 week-end-uri diferite când vor fi abordate teme diferite folosind aceeași metodologie. Recomandăm participarea la toate cele 3 week-end-uri, dar subliniem ca este posibil sa participati doar la unul singur pentru că modulele nu au fost gândite cu legatura directă intre ele. Esențial este să vă oferiți cadrul de a practica tehnicile de relaxare propuse de curs, informatia transmisă este, în sine, o oportunitate de reflexie si contemplare.
 


Modulul Programului 

(R2) Eu cu cei din jur
  … 23-25 iunie   … 
Cei din jurul nostru sunt sursa fericirii dar şi a nefericirii noastre prin lecţiile pe care ni le dau, prin experienţele pe care le împărtaşim împreună. Fericirea noastra vine din felul în care ştim să ne gestionăm pe noi înşine în raport cu ceilalţi. La acest modul ne propunem să înţelegem cum putem să ne raportăm mai bine la cei din jur pentru ca, impreună, să învaţăm paşii către fericire.


Conceptul programului: în direcţia inversă, 3 zile în interiorul tău
Ziua, săptămâna, luna trec cu viteza ameţitoare. Avem atât de multe lucruri de făcut, de demonstrat, de bifat, atâţia oameni de care ne pasă și atâția oameni de judecat și, în final, rămâne  foarte puțin timp pentru noi înșine. Nimeni nu se indoieşte de faptul că timpul pe care îl petrecem are sens. Dar mai e ceva dincolo de acest carusel de neoprit din viaţa noastră? Ar putea avea timpul alt sens decât acela în direcţia exteriorului nostru? Noi îţi propunem să petreci un sfarşit de săptămână cu alt sens care să îţi permită să intri în contact cu tine însuţi pentru a deveni mai bun, mai calm, mai liniştit. Îţi propunem 3 zile în direcţia inversă, în interiorul tău.
Cui se adresează evenimentul?
Acelora dintre voi care doresc un real moment pentru sine, care vor să înveţe şi să practice tehnici care îi pot ajuta să se elibereze de stresul cotidian le putem spune că acest retreat de 3 zile este locul cel mai potrivit. Dacă doreşti să experimentezi un week-end de neuitat unde să te poţi desprinde complet din realitatea stresantă de zi cu zi, un week- end în care să te resetezi complet, te invităm cu drag să te înscrii la acest eveniment.
La ce să te aștepţi?
Ne dorim să puteţi experimenta atât practiarea tehnicilor meditative şi de relaxare, dar să şi înţelegeţi motivele pentru care este important sa practicaţi aceste tehnici. Pentru a genera schimbare este important să oferim minţii noastre informaţie pe care apoi să o rulăm în mintea noastră sub formă de experienţă. Acesta este motivul pentru care la acest retreat veţi avea pe langă partea de relaxare şi cursuri în care vom explica ştiinţific ce se întâmplă în creierul şi corpul nostru atunci când practicăm aceste metode. Vom experimenta practici de mindfulness, vom medita, vom face yoga, masaj, vom mâncăm sănătos şi ne vom plimba în natură pentru şi mai multă relaxare.
Vom învăţa moduri prin care să intrăm mai mult în contact cu noi înşine pentru a învăţa tehnici care să ne ajute să ne regăsim echilibrul interior, atât în momentele liniştite cât şi în cele învolburate. Vom face exerciţii de autocunoaştere şi comunicare cu cei din jur. Vom învăţa unii din experienţa celorlalţi.
Ce teme vom aborda?
Abordăm teme diferite în fiecare week-end pentru că noi considerăm că drumul spre o viaţă fericită are nevoie de multe întâlniri cu sinele, de multe ruperi de ritm, de multe încercări de regăsire. Te asteptăm acolo unde rezonezi mai mult cu tema propusă sau acolo unde, pur şi simplu ai timp. Noi ne-am bucura să ne fii alaturi pe parcursul celor trei weekend-uri.
Activități incluse
   1    Meditații ghidate desfășurate în natură (Innerchords: Anne Pleșuvescu)
   2    Ședințe yoga (Wellington)
   3    Clase de informare și dezbatere pe tema propusă (Innerchords: Anne Pleșuvescu)
   4    Ședințe în grupuri de lucru (Innerchords: Anne Pleșuvescu)
   5    Ședinte masaj susţinute de specialişti (Wellington)
   6    Pe toată durata evenimentului se va putea servi mâncare vegană pregătită de un maestru bucătar
   7    Foc de tabără
Costul participarii
 
In Early Bird pretul este cu 20% discount fata de cel initial, dupa cum urmeaza:
 
-20% 675 RON/loc in camera tripla
810 RON pret initial/loc in camera tripla
 
-20% 720RON/loc in camera dubla
864 RON pret initial/loc in camera dubla
 
-20% 765 RON/loc in camera tween
918 RON pret initial/loc in camera tween
  
-20% 810 RON/loc in camera single
972RON pret initial/loc in camera single
  
Discount-uri
             1    10% discountpentru grupuri de cel puțin 3 persoane
             2    10% discount pentru achiziția a cel puțin 2 module ale programului „Week-end cu alt sens, paşi către fericire şi împlinire”
             3    Discount-urile nu se aplica biletelor -20% Early Bird
 
   •     Note:
             1    Prețurile afișate includ TVA.
             2    Detaliile pentru biletelepe care dorești să le achiziționezi le poti transmite și telefonic (0740 114 458 – Adina Olteanu) sau completând formularul www.innerchords.ro/contact în care te rugăm să mentionezi numele modulului, data si numărul de bilete. Ulterior vei primi factura proformă în baza căreia vei efectua plata prin Online Payment (transfer bancar).
             3    Returnarea biletelor se poate face cel târziu cu 12 zile inainte de începerea evenimentului, după această dată returnarea nemaifiind posibilă.
 
+ GOOGLE CALENDAR+ ICAL EXPORT

Eveniment Category:
Cursuri deschise
Eveniment Tags:
mindfulness, retreat, wellbeing
Loc de întâlnire
Pensiunea Panorama Pietrei Craiului
Pensiunea Panorama Pietrei Craiului
Plaiul Foii, Brașov România + Harta Google
Telefon:
0745 018 160
Sit web:
http://www.turistinfo.ro/plaiul_foii/cazare-plaiul_foii/pensiunea_panorama_pietrei_craiului/poze-pensiunea_panorama_pietrei_craiului-c64437.html
Organizatori
Innerchords
Wellington – Corporate Wellness


0 comentarii

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter