• Acest eveniment nu este de actualitate!
Evenimente

REQUILIBRIUM - Relațiile sănătoase în contextul agresiunii emoționale din societatea de azi

Bucuresti › 5 Oct 2017


REQUILIBRIUM este un program produs de Innerchords, derulat în workshop-uri și cursuri, prin intermediul căruia indivizii conștienți de acțiunile proprii vor primi informații documentate științific necesare pentru a înțelege și a învață cum să redevină armonioși, cum să își mărească performantele personale și profesionale în contextul agresiunii emoționale din societatea de azi.
Tip eveniment: Conferinta
Data : 05 octombrie 2017
Locul: Hotel Cișmigiu,Bucuresti, Bulevardul Regina Elisabeta 38 
PROGRAM:

18:30 - 18:45 Rolul relațiilor în ecuația fericirii

18:45 - 19:00 Factorul toxic în relații

19:00 - 19:15 Cum construim relațiile sănătoase

19:15 - 19:30 Prezentarea evenimentelor Programului REQUILIBRIUM pentru dezvoltarea relațiilor din mediul profesional, a relațiilor cu copiii și familia, și a relației de cuplu.

19:30 - 19:45 PAUZĂ: Savurăm un croissant și stăm de vorbă

19:45 - 20:00 Cum menținem echilibrul relațional

20:00 - 20:30 Întrebări și răspunsuri. Concluzii
 


Tematica Conferintei:

Cele 3 teme ale Programului REQUILIBRIUM enumerate mai jos vor fi prezentate în cadrul conferinței, astfel vei înțelege clar propunerea și vei putea accesa workshop-urile și cursurile de care ai nevoie:
- Relații sănătoase la serviciu și în mediul de business
- Relații sănătoase în cuplu
- Relații sănătoase cu copiii și familia


SPEAKER:

   
    Dr. Anne Pleșuvescu

este absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București, România, Senior Consultant certificat de Performance Consultants International, Londra, Anglia (organizație co-fondata de Sir John Whitmore, pionier al coaching-ului, autor al bestseller-ului Coaching for Performance și co-creator al modelului GROW), Consultant Expert certificat de Human Synergistics Romania, angrenată în proiecte ample de măsurare şi schimbare a culturii organizaționale pentru mai multe companii din România și străinătate, studiază filozofia și tehnicile tibetan-budiștilor de peste 5 ani prin prezențe active în Kathmandu, Nepal pentru a le înțelege și a le analiza prin prisma medicinei, psiho-sociologiei și neuroștiintei în vederea folosirii lor pentru o mai buna relaționare şi echilibrare a individului, crează și implementează cu succes timp de peste 10 ani cursuri și programe documentate și fundamentate științific.

Ca si coach lucrează cu numeroși manageri de top și a facilitat workshop-uri strategice cu board-ul mai multor companii client din Romania și străinătate.

In prezent conduce companie de training si coaching Innerchords, unde creează și livrează cursuri de Dezvoltare personală, Comunicare și inteligenţă emoțională, Coaching, Leadership transformational, Managementul schimbării, Tehnici profesionale în vânzări bazate pe cele mai noi concepte din neuro-știință și psihologie. Parteneriatul cu Wellington Romania (www.wellington.ro) vine din convingerea că sănătatea fizică și psihică a individului reprezintă cea mai importată unealtă în dezvoltarea sustenabilă a unei organizații.

Profilul LinkedIn Anne Pleșuvescu 


INSCRIERI:

În scop profesional, ca reprezentat al unei companii
 -Accesul la eveniment se face doar pe baza invitației trimise de către organizator, în limita locurilor disponibile.
 
In scop personal
 -Înscriere online folosind cuponul de discount -50% valabil pentru 1-3 bilete (CARIEREONLINEDISCOUNT50): https://www.innerchords.ro/produs/conferinta-requilibrium


Detalii: Adina Olteanu la e-mail:[email protected]  sau telefon: +4 0722 389 073 
Pagina conferinței: www.innerchords.ro/programul-requilibrium

0 comentarii

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter