• Acest eveniment nu este de actualitate!
Evenimente

One-to-One MBA

Bucuresti › 4 Dec 2017

4 Decembrie 2017,JW Marriott Bucharest Grand Hotel


Întâlniri One-to-One cu școli de afaceri de top din lume

Access MBA vă oferă oportunitatea ideală de a afla mai multe despre cele mai recunoscute diplome de afaceri din lume - MBA și MBA în management- și să vorbiți direct cu directorii comisiilor de admitere din cadrul celor mai importante școli de afaceri internaționale.
În ziua evenimentului Access MBA, veți:

  • Întâlni directorii comisiilor de admitere în timpul întâlnirilor One-to-one care au o durată de 20 de minute și în timpul întâlnirilor grupurilor mici

  • Participa la discuțiile cu reprezentanți ai diferitelor școli prezente la eveniment, precum și cu absolvenții acestora

  • Primi sfaturi și sprijin din partea echipei de consultanță pentru Access MBAm și GMAT, dar și informații despre bursă


Agenda evenimentului:

16:30:
Biroul de întâmpinare se deschide


17:00-22:00
Întâlnirile One-to-One


20:00-20:40
Masă rotundă


Despre un serviciu unic de consultanță:
Participarea la întâlnirile MBA și EMBA se face numai pe bază de invitație. Profesioniștii în domeniul afacerilor sunt selectați în funcție de nivelul de potrivire dintre profilurile lor și cerințele de admitere ale școlilor participante, inclusiv:

-Diplomă de licență minimă sau echivalent
-Engleză fluent
-2 sau 3 ani minim de experiență profesională relevantă după absolvire


Pasul 1: Odată ce candidații au completat formularul de înregistrare online, experții noștri MBA revizuiesc fiecare profil și îi contactează pe cei mai calificați candidați pentru a obține o înțelegere detaliată a proiectelor lor MBA, pentru a le evalua motivația și a-i ajuta să-și identifice opțiunile.

Pasul 2: În urma acestei conversații, care se desfășoară în limba engleză, consultanții noștri evaluează preferințele și cerințele candidatului MBA și le stabilesc în funcție de școlile de afaceri potrivite.

Pasul 3: Cei selectați pentru întâlnirile One-to-One primesc ulterior o listă cu întâlnirile lor programate cu școli de afaceri selectate. Candidații pot discuta lista școlilor cu consultantul lor dedicat și o pot modifica dacă este necesar.


În cazul înregistrării cu întârziere sau în cazul în care nu reușim să ajungem la candidații selectați prin telefon, îi invităm la sesiuni de consultare organizate în ziua evenimentului pentru a determina ce școli ar trebui să cunoscă mai bine.


Inscriere:

Prin înscrierea la evenimentul One-to-One MBA, profilul dvs. va fi studiat cu atenție și apoi vi se va sugera o listă cu școlile de afaceri care corespund obiectivelor și așteptărilor dvs. - toate gratuit pentru dvs.Pentru a vă asigura locul la eveniment, vă recomandăm să vă înregistrați cu cel puțin 10 zile înainte de eveniment.  
https://www.accessmba.com/link/cH

Aceasta este ocazia dvs. să faceți primul pas spre călătoria dvs. MBA! 
 

 


0 comentarii

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter