• Acest eveniment nu este de actualitate!
Evenimente

Leadershift - Empower individuals, teams and organizations

Bucuresti › 15 Nov 2017

15 Noiembrie 2017,intre orel 9:00 - 13:00, Hotel Novotel, Bucuresti


Această conferință reprezintă un efort al camerelor de comerț față de consolidarea leadership-ului membrilor parteneri și nu numai. Ineditulconstă în abordarea unică ce oferă participanților șansa de a dezbate concepte abstracte precum talent, energie sau atitudine, elemente cruciale în menținerea unui progres constant pe plan profesional și personal. Totodată, întrucât expertiza lui Alain de “mental coach” a fost clădită pe baza unui set de principii din lumea sportului, filozofii și metafore din această arie vor fi adaptate într-un context profesional, pentru o stimulare mai eficientă a energiilor individuale și dinamicii de echipă.  Mai mult, acest eveniment va reprezenta totodată o excelentă oportunitate de networking pentru invitați.
Cui se adreseaza conferinta:

Membri ai Camerelor de Comerț + manageri și lideri ce alcătuiesc comunitatea de business din România.


Teme abordate:
Leadership; Dinamica de echipă; Actualizare a culturii organizaționale 
Speaker:

Invitat de onoare și speaker principal va fi însuși Alain Goudsmet, CEO al Mentally Fit Global și expert în coaching, recunoscut la scară mondială pentru companiile de top cu care a colaborat și prestigioasele universități în cadrul cărora a predat. Tehnicile pe care Alain Goudsmet le utilizează sunt deprinse din cei 20 de ani ai săi de experiență în  “mental coaching”, atât în peisajul corporatist, lucrând cu lideri din firme precum IBM, AirFrance, Shell, Ernst &Young, Unilever, dar mai ales în domeniul sportului, activând pentru o bună perioadă de timp în calitate de “mental coach” al Lotului Olimpic al Belgiei. În acest fel, Alain a reușit să adapteze filozofii și metafore din lumea sportului într-un context profesional, pentru o stimulare mai eficientă a energiilor individuale și dinamicii de echipă. 


Taxa de participare:

-300 RON pentru membri Camerelor de Comerț
-350 RON pentru non-membri. 


Inscriere la :

Telefon:0729632228
Formular înregistrare: http://el360.ro/eventlink/login/leadershift_register
 
Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi accesand www.mentallyfitromania.com


0 comentarii

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter