• Acest eveniment nu este de actualitate!
Evenimente

Foreign Investors Summit

Bucuresti › 31 Oct 2017

31 octombrie - 2 noiembrie 2017, Hotel Sheraton București


Revista Business Reviewanunță cea de-a patra ediție a Foreign Investors Summit, cel mai complex eveniment B2B dedicat competitivității României. Evenimentul are loc între 31 octombrie și 2 noiembrie la Sheraton Bucharest Hotel, și va cuprinde3 zile de conținut exclusiv și cunoștințe aprofundate, 500 de participanți interesați de noi oportiunități de afaceri, 5 industrii importante pentru creșterea economică a României, peste 50 de vorbitori și specialiști invitați și nenumărate oportunități de networking.
 

AGENDA:

Ziua 1, 31 octombrie: Country Strategy
Discuții, dezbateri și pași de urmat din partea oficialilor de stat și a factorilor de decizie la nivel național, axate pe o singura tema: îmbunatățirea mediului de afaceri în România.

Ziua 2, 1 noiembrie:  Pillars for Growth
Reprezentanți de nivel înalt din cele mai active industrii vor împărtăși studii de caz, planuri viitoare, oportunități învățare și cooperare.

Ziua 3, 2 noiembrie: Game Changers
Modelele tradiționale de afaceri sunt redefinite și adaptate evoluției rapide a tehnologiei și digitalizării. Ce putem învăța din aceste povești care schimbă regulile jocului?


Pentru mai multe informații despre programul evenimentului, temele de discuții și vorbitorii acestei ediții de Foreign Investors Summit vă rugăm  accesați pagina evenimentului aici.
 

Detalii inscriere:

Toți cei interesați să participe la Foreign Investors Summit se pot înregistra online pe site-ul evenimentului,completând formularul de înscriere online sau contactând direct organizatorul,
Business Review, la: [email protected] sau 031 040 09 31.
 


0 comentarii

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter