• Acest eveniment nu este de actualitate!
Evenimente

Conferința MK4IT

Bucuresti › 26 Oct 2017

26 Octombrie 2017, Alexander Ballroom Bucuresti


Cui se adresează :

Conferința va avea loc sub motto-ul “Sit Down with the Professionals”, deoarece evenimentul va fi echivalentul unei “cafenele a profesioniștilor”: locul în care marketerii și HR-ii interacționează direct cu experții din domeniu și le află tehnicile și trucurile folosite în campaniile dezvoltate. 
 


De ce să participi la eveniment:

După două ediții de succes organizate la Cluj-Napoca, singura conferință de marketing dedicată companiilor din sectorul IT din România se mută la București. În data de 26 octombrie, la Alexander Ballroom, specialiștii de marketing și HR vor avea ocazia să își actualizeze cunoștințele de Employer Branding și Product Marketing.
 
“În rândul marketerilor și specialiștilor HR din companiile de IT există o sete de cunoaștere insațiabilă, pe care noi, prin MK4IT, vrem să o stingem, cel puțin pe moment. E imposibil să o potolim de tot, domeniul și piața sunt extrem de dinamice, mereu în schimbare, așa că trebuie să o răcorim mereu cu informații noi, cât mai utile. Asta ne și propunem, să oferim constant informații relevante, de la profesioniști, care să ajute participanții să fie cât mai buni la ce fac”,a precizat Victor Gavronschi, CEO-ul agenției de marketing Loopaa, organizatorul evenimentului.


Premii atractive

Organizatorii au pregătit și câteva surprize. Printre ele se numără un spinning wheel cu premii atractive.
 Cei care își vor încerca norocul vor putea câștiga:
-consultanță gratuită din partea agenției de marketing Loopaa
-prezența celor de la Cheerup în mod gratuit la un eveniment la alegere
-un e-book cu o serie de analize, trenduri și informații utile pentru construirea
  strategiei de   Employer Branding     
-cardboards Google
-caști Samsung
-gadget-uri.


Sesiuni de networking

Un accent aparte se va pune pe partea de networking, întrucât oricât de profi și de utile ar fi panelurile, nimic nu se compară cu oportunitatea de a intercaționa direct cu speakerii. Astfel, în pauzele de cafea participanții vor putea afla direct de la speakeri răspunsurile la întrebările pe care le au, vor putea să îi cunoască mai îndeaproape și, de ce nu, să pună bazele unor relații de colaborare.
Pauzele vor include și momente de relaxare, perfecte pentru a asimila informațiile. Cei de la Cheerup le vor oferi participanților oportunitatea să își dea frâu liber imaginației și să își facă poze cât mai creative la photobooth-ul lor.


Tematica:

Agenda conferinței va include două paneluri, unul pe Employer Branding și altul pe Product Marketing, un keynote speech internațional, dar și o serie de workshopuri practice, împărțite pe cele două teme abordate. Fiecare subiect va fi acoperit de o listă de speakeri cu experiență, a căror reputație pe piață a fost puternic consolidată de rezultatele obținute.

  1. Panelul de Employer Branding va aduce pe aceeași scenă reprezentanți de top de la principalele platforme online de recrutări: Laura Gregg - Linkedin, Laura Chiculiță - eJobs, Andreea Iancu Danciu - BestJobs, Dragoș Gheban - Hipo.ro, Andreia Pătroiu – TalentBrowse, cât și specialiștidin companii de IT și agenții, precum Sorina Bradea – RoMarketing, Andreea Nicolescu - Temenos și Victor Gavronschi – Loopaa.
  2. Panelul de Product Marketing, îi va aduce în față pe Tudor Galoș – Tudor Galoș Consulting, Anca Elisabeta Moraru – Google, Ioana Mârzac – Samsung, Anca Bundaru – Bitdefender, Bogdan Iordache  - MVP Academy / How to Web, Răzvan Ziemba – Profit Consulting  și pe George Lemnaru  - Green Horse Gaming. Aceștia vor acoperi subiectul din perspectiva unor companii multinaționale, dar și a startup-urilor sau a companiilor de gaming.

În partea de workshop-uri, speakerii vor prezenta studii de caz și vor face exerciții practice cu scopul de a aprofunda anumite subiecte importante din cele două teme ale conferinței.

Mai multe detalii despre speakeri și agenda conferinței se pot găsi pe site-ul evenimentului, www.marketing4it.ro.
 


Speakeri :

Laura Gregg – LinkedIN
Laura Chiculiță – EJOBS
Andreea Iancu Danciu – BESTJOBS
Dragos Gheban - HIPO.RO
Elisabeta Moraru - GOOGLE ROMANIA
Tudor Galoș - TUDOR GALOȘ CONSULTING
Anca Bundaru – BITDEFENDER
Ioana Mârzac – SAMSUNG
Sorina Bradea – ROMARKETING
Andreea Nicolescu – TEMENOS
George Lemnaru - GREEN HORSE GAMES
Bogdan Iordache - MVP ACADEMY
Andreia Pătroiu - TALENTBROWSE.COM
Razvan Ziemba - PROFIT CONSULTING


 Cost participare:
 
 
119 EUR + TVA
 

Detalii inregistare:
 
Înregistrarehttp://marketing4it.ro/inregistrare/

E-mail: [email protected]
 


0 comentarii

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter