• Acest eveniment nu este de actualitate!
Evenimente

Angajatori de TOP

Timisoara › 13 Oct 2017

Timişoara: 13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara


Cui se adreseaza evenimentul:

Organizat de Catalyst Solutions de 2 ori pe an, primăvara și toamna, evenimentul Angajatori de TOP este definit de 11 ani de tradiție, fiind cel mai mare târg de joburi din România. În cadrul Angajatori de TOP participă peste 180 de companii, iar peste 30 000 de candidați în căutarea unui loc de muncă sunt prezenți în fiecare an la edițiile din Timișoara și București. Evenimentul conține și o serie de sesiuni de dezvoltare profesională și personală, având loc peste 60 de conferințe și workshop-uri, susținute de peste 100 de manageri și specialiști.


Recomandari de participare :

Manageri de top, specialiști în recrutare sau directori HR vor fi prezenți în cadrul evenimentelor Angajatori de TOP. În urma edițiilor anterioare a reieșit că interacțiunea cu angajatorii reprezintă un aspect foarte important pentru candidați. Conform studiilor Catalyst Solutions, pe măsură ce companiile au investit în componenta online și prezenta lor în mediul virtual, interacțiunea directă este foarte importantă pentru candidați. Evenimentele Angajatori de TOP vin să completeze această nevoie a candidaților, oferindu-le posibilitatea de a interacționa  cu reprezentanții companiilor. Timp de 2 zile, peste 300 de specialiști în recrutare și profesioniști din departamentele de HR ale companiilor vor fi prezenți la Angajatori de TOP. Candidații prezenți pot afla direct de la reprezentanții companiilor informații cu privire la joburile deschise, cum pot aplica la acestea, competențele necesare, detalii despre evoluția lor profesională în cadrul companiei și alte informații care nu sunt accesibile online.
Peste 180 de companii multinaționale și locale, care activează în IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail, Financiar – Bancar vor fi prezente la evenimentele Angajatori de TOP. Câteva dintre cele care au confirmat prezența sunt: Accenture, Adecco, Allianz Technology, AMOMA.com, ATOSS Software, Auchan Romania, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Carrefour Romania, Computer Generated Solutions Romania, Continental, Convergys, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell Technology, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, DXC Tehnology, FINASTRA, Flex, Genpact, Grup Renault Romania, HELLA, HP, Ikea, JTI Romania, Kaufland România, Kimball Electronics Romania, Lidl România, McDonald's in Romania, Michelin Romania, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, NN Asigurări de Viață, Nokia, Pepco, Raiffeisen Bank, REWE Romania - Penny Market, Societe Generale European Business Services, Systematic, TELUS International Europe, Valeo Lighting Injection, Veeam Software, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro LTD, Wipro's Automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology etc. 


Participarea la eveniment este gratuita.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/, ulterior pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.
 


0 comentarii

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter